17 april 2013

Congresbureau Nijmegen

Moet u op korte termijn een groot event organiseren en ziet u best wel op tegen alle voorbereidingen die hiermee gepaard gaan? Schakel dan de hulp in van een professioneel congresbureau. Eventbureau.nl is één van de grootste congresbureaus van ons land en biedt ook in Nijmegen graag de juiste ondersteuning. Zo kunt u slechts bepaalde deelaspecten uit handen geven, maar kunt u ook de gehele organisatie van uw event met een gerust hart aan ons overlaten.

Geen standaardpakketten

Wellicht heeft u op onze site al gezien dat wij geen doorsnee events aanbieden. Wij zijn namelijk van mening dat elk bedrijf uniek is en dus ook een op maat gemaakt congres verdient. Want zou u het leuk vinden als uw congres vrijwel een exacte kopie is als die van uw grootste concurrent? Ons congresbureau heeft in de afgelopen tien jaar de meest uiteenlopende events georganiseerd in Nijmegen en omstreken, variërend van kleine themafeesten tot enorme congressen.

Gedegen voorbereiding

Ondanks dat de evenementen die Eventbureau.nl organiseert niet in één hokje te stoppen zijn, hebben ze wel degelijk een aantal grote overeenkomsten. Niet alleen zijn al onze events verrassend en uniek, ook zijn ze tot in de kleinste details voorbereid. Pas wanneer alle puntjes op de i staan, hebben wij ons werk gedaan. Dat is nog eens een congresbureau in Nijmegen waar u op kunt vertrouwen. Onze congresmanagers staan altijd voor u klaar. Of het nu voor, tijdens of na het event is, wij zijn er voor u.

Aanvullende informatie

Bent u benieuwd wat ons congresbureau u zou aanraden voor uw event in Nijmegen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u uw wensen voor ons achterlaat, zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur een op maat gemaakt voorstel ontvangt. Spreekt u liever eerst met één van onze vakkundige medewerkers? U bereikt ons op telefoonnummer 036-8481121. Mailen mag uiteraard ook: info@eventbureau.nl.

 

 

Terug naar kennisbank