17 april 2013

Congresbureau Maastricht

Wanneer u een bijeenkomst moet organiseren, is het verleidelijk om zo snel mogelijk te beginnen met de invulling van uw event. Toch is het niet aan te raden om meteen op zoek te gaan naar een toffe locatie of direct die populaire gastspreker te boeken. Beter is het om eerst te beginnen met een analyse van uw doelgroep, het maken van een schatting van het aantal bezoekers en het vaststellen van uw doelstellingen.

Een sterk fundament

Een goede basis is essentieel voor een succesvol event. Kunt u hierbij wel wat vakkundige hulp gebruiken? Eventbureau.nl is één van de grootste congresbureaus van ons land en staat ook in Maastricht graag voor u klaar. Wilt u een keer iets heel anders dan anders? Geen probleem, ons congresbureau staat bekend om de innovatieve en creatieve concepten.

De juiste invulling

Eventbureau.nl kan u onder andere helpen bij het bepalen van de doelstellingen. Een congres gericht op het uitwisselen van kennis en informatie vraagt immers om een andere invulling dan een congres dat gericht is op het creëren van meer draagvlak of het vergroten van de teambuilding. In de afgelopen tien jaar heeft ons congresbureau talloze events georganiseerd in Maastricht. Zodoende kunnen wij u altijd voorzien van advies op maat.

Informatie aanvragen

Maastricht telt vrij veel congresbureaus. Dat u daarom eerst aanvullende informatie wenst, snappen wij maar al te goed. Daarom kunt u op elk moment van de dag een vrijblijvende offerte aanvragen. Eventbureau.nl zorgt ervoor dat u binnen 24 uur een op maat gemaakt voorstel ontvangt. Spreekt u liever eerst met één van onze medewerkers? U bereikt onze vriendelijke adviseurs op telefoonnummer 036-8481121. Mailen mag natuurlijk ook: info@eventbureau.nl.

 

 

Terug naar kennisbank