17 april 2013

Congresbureau Limburg

Bent u bezig met het bedenken en het organiseren van een spetterend congres? Dan heeft u vast al gemerkt dat hier heel wat bij komt kijken. Niet alleen is de organisatie van een congres echt een vak apart, ook gaan er aardig wat kostbare uren in zitten. Gelukkig hoeft u het allemaal niet alleen te doen. Eventbureau.nl is Nederlands grootste congresbureau en biedt ook in Limburg graag een helpende hand.

Alle puntjes op de i

Of u nu een klein event organiseert of een groot congres, elke bijeenkomst vraagt om een gedegen aanpak, een zorgvuldige planning, een inspirerende locatie en passende artiesten. Daarnaast moet het congres passen bij uw bedrijf, de mensen die er werken, uw doelgroep en de eventuele doelstellingen die uw organisatie nastreeft. Het zal u dan ook vast niet verbazen dat veel mensen uit Limburg al een beroep hebben gedaan op de expertise ons congresbureau.

Vakkundige ondersteuning

Het inhuren van een professioneel congresbureau voor uw bijeenkomst in Limburg kan u ontzettend veel werk besparen. En ook zaken waarvan u misschien wel nachten wakker ligt, zoals het aanvragen van vergunningen of het inhuren van bekwaam horecapersoneel, regelen wij binnen een handomdraai. Congressen organiseren is immers ons vak en wij doen dit met veel plezier.

Meer weten?

Overweegt u om ons congresbureau in te schakelen voor uw bijeenkomst in Limburg, maar wenst u eerst aanvullende informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. U bereikt ons op telefoonnummer 036-8481121. Ook kunt u op elk moment van de dag een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een op maat gemaakt voorstel van ons.

 

 

Terug naar kennisbank