door Robert de Vries

lamp

Het organiseren van een (groot) congres is doorgaans geen klus die u eenvoudig combineert met uw reguliere werkzaamheden. Gelukkig kunt u altijd een beroep doen op Eventbureau.nl, hét congresbureau van Lelystad en omstreken. In sommige gevallen nemen wij slechts een klein gedeelte van de organisatie voor onze rekening, maar het is ook mogelijk om de gehele organisatie van uw congres aan ons over te laten.

De mooiste locaties

Een inspirerend congres begint met een toffe locatie. Dankzij onze locatiescout is ons congresbureau altijd op de hoogte van de mooiste plekjes, in Lelystad maar ook ver daarbuiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie buitenlocatie of een voormalig klooster? Ook is het mogelijk om een uitstapje te maken naar het buitenland. Wat uw voorkeuren ook zijn, Eventbureau.nl maakt het mogelijk.

Een gunstige datum

Naast een inspirerende locatie, een boeiend programma en passende artiesten is ook de keuze van de datum erg bepalend voor de opkomst. Wanneer uw congres bijvoorbeeld overlapt met het event van een concurrerend bedrijf of in de vakantieperiode valt, kan dit vervelende gevolgen hebben. Eventbureau.nl organiseert al meer dan tien jaar verschillende evenementen en helpt u graag bij het selecteren van een geschikte datum.

Uw wensen staan centraal

Bij Eventbureau.nl staan uw wensen centraal. Uiteraard voorzien onze vakkundige congresmanagers u graag van passend advies, maar het is uw congres dus u heeft altijd het laatste woord. Tijdens het congres zelf staan uw gasten centraal. Ons congresbureau zorgt ervoor dat het uw gasten nergens aan zal ontbreken, zodat ze met veel plezier terugdenken aan dat boeiende congres in Lelystad.

Organiseert u binnenkort een bijeenkomst in Lelystad en wilt u hiervoor een beroep doen op ons congresbureau? Kom dan gerust eens lang op ons hoofdkantoor te Almere en laat u informeren over de mogelijkheden.

 

Geschreven door Robert de Vries
Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.