17 april 2013

Congresbureau Leeuwarden

Wilt u de organisatie van uw congres in eigen handen houden, maar kunt u wel wat vakkundige hulp gebruiken? Ook dan bent u bij Eventbureau.nl aan het juiste adres. Ons congresbureau beschikt over alle benodigde kennis en kunde, zodat wij u op elk gewenst onderdeel kunnen ondersteunen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij een gedegen plan van aanpak, waarmee u voldoende handvatten heeft om de rest van uw bijeenkomst zelf op te zetten.

Een greep uit de mogelijkheden

Eventbureau.nl kan u op alle denkbare vlakken ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar een baanbrekend concept, hulp nodig heeft bij het aanvragen van vergunningen of passende artiesten zoekt voor uw bijeenkomst in Leeuwarden, ons congresbureau regelt het graag voor u. Het enige wat wij van u willen weten is wat precies uw wensen zijn en wat het beschikbare budget is.

Duurzaamheid voorop

Naast een uitmuntende dienstverlening, hechten wij veel waarde aan een duurzame wereld. Het laatste wat ons congresbureau wil is dat uw bijeenkomst een aanslag pleegt op de prachtige natuur van Leeuwarden. Daarom staat duurzaamheid bij ons altijd centraal. En wanneer u Eventbureau.nl inschakelt, werkt u zelf dus ook een beetje mee aan een duurzamere wereld.

Goede contacten

Veel mensen zijn bang dat het inhuren van een professioneel congresbureau de nodige kosten met zich meebrengt. Uiteraard hangt er een prijskaartje aan, maar vergeet niet dat het uitbesteden van bepaalde deelaspecten ook de nodige voordelen oplevert. Niet alleen qua tijd, maar vaak ook qua kosten. Ons congresbureau beschikt namelijk over de beste contacten in Leeuwarden, waardoor wij lucratieve deals voor u kunnen afsluiten.

Wenst u aanvullende informatie over de mogelijkheden? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Spreekt u liever direct met één van onze medewerkers? U bereikt ons vakkundige team op telefoonnummer 036-8481121.

 

Terug naar kennisbank