17 april 2013

Congresbureau Haarlem

Elke dag weer worden er in ons land talloze congressen georganiseerd. Het organiseren ervan kost veel tijd en geld. Daarnaast is de organisatie van een congres in Haarlem vaak van zo’n grote omvang, dat u het niet even tussen de bedrijven door doet. Het inschakelen van een congresbureau in Haarlemom u bij te staan bij de lastige of tijdrovende onderdelen is dus helemaal geen slecht idee. Wij denken graag met u mee over de perfecte invulling van uw congres.

Maatwerkconcepten

Eventbureau.nl is een grote voorstander van creatieve maatwerkconcepten. Daarom vindt u bij ons congresbureau ook geen standaard aanbod. Doordat elk bedrijf anders is, nemen wij altijd uw doelstellingen, doelgroep, thema’s, wensen en beschikbare budget als uitgangspunt. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar. Van concept tot uitvoering, Eventbureau.nl regelt het voor u.

Hét congresbureau van Nederland

Achter de organisatie van vele congressen schuilt het vakkundige team van Eventbureau.nl. Al meer dan tien jaar organiseren wij de meest uiteenlopende congressen, feesten, jubilea en publieke events ook in Haarlem . En ook uw congres in Haarlem  kan door ons congresbureau tot in de puntjes worden verzorgd. Door onze ruime ervaring weten wij uw wensen moeiteloos om te zetten in een inspirerend congres in Haarlem.

Ook deeltrajecten

U kunt ervoor kiezen om de gehele organisatie van uw congres in Haarlem uit handen te geven. Maar u kunt ook de organisatie in eigen beheer houden. Dan ondersteunen wij u graag waar u dat wilt. Ons congresbureau heeft de juiste mensen in dienst om u op elk gewenst onderdeel te kunnen adviseren en ondersteunen.  Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij van elk congres in Haarlem een groot succes.

Wilt u weten hoe ons congresbureau u kan ondersteunen bij de organisatie van uw congres in Haarlem ? Vul dan het contactformulier in, zodat één van onze enthousiaste medewerkers contact met u op kan nemen. U hoort binnen 24 uur van ons.

 

 

Terug naar kennisbank