17 april 2013

Congresbureau Groningen

Wilt u een spraakmakend congres organiseren? Een congres dat indruk maakt op uw gasten en hen ook echt raakt? Dan bent u bij Eventbureau.nl helemaal aan het juiste adres. Eventbureau.nl is een landelijk opererend congresbureau en staat ook in Groningen altijd voor u klaar. Daarnaast staan wij bekend om onze innovatieve en inspirerende bijeenkomsten.

Zoals u het wenst

Bij Eventbureau.nl doen we niet aan standaard events. Wij zijn namelijk van mening dat elk bedrijf uniek is en zodoende een geheel eigen congres verdient. Ook zorgt ons congresbureau ervoor dat de kernwaarden van uw bedrijf duidelijk naar voren komen tijdens uw bijeenkomst in Groningen. Vanzelfsprekend verliezen wij nooit uw beschikbare budget uit het oog.

Vernieuwende locaties

Een inspirerende locatie is één van de belangrijkste aspecten van een spraakmakend congres. Eventbureau.nl heeft een locatiespotter in dienst die continu de mooiste plekjes voor ons scout. Dus of u nu een congres wilt organiseren op grote hoogte, in een kasteel of op een mooie buitenlocatie in Groningen, ons congresbureau regelt het voor u.

Professioneel en betrouwbaar entertainment

Omdat mensen niet in staat zijn om urenlang aandachtig te luisteren, is het erg aan te raden om in uw congres voldoende breaks op te nemen. Een populaire break is een zongenoemde energizer, waarbij uw gasten in beweging worden gezet of aan het lachen worden gemaakt. Voor het inhuren van passende artiesten voor uw bijeenkomst in Groningen werkt ons congresbureau nauw samen met Quality Bookings, het grootste online boekingsbureau van Nederland.

Wilt u Eventbureau.nl inhuren voor uw bijeenkomst in Groningen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De vakkundige medewerkers van ons congresbureau staan u graag te woord.

 

 

 

Terug naar kennisbank