Congresbureau Gelderland

door Robert de Vries

lamp

Bij het organiseren van een groot event komt aardig wat kijken. Niet alleen dient u te zorgen voor een boeiend programma en een mooie locatie, ook zaken als het maken van een realistische tijdsplanning, het samenstellen van mailinglijsten, het opstellen en het bewaken van de begroting, het inhuren van passende artiesten en het onderhouden van contacten met diverse leveranciers behoren tot uw takenpakket. Geen wonder dat veel mensen in Gelderland de organisatie van hun bijeenkomst liever uitbesteden aan een erkend congresbureau.

Ondersteuning op maat

Omdat u tijdens het organiseren van uw congres te maken heeft met veel verschillende aspecten, kunt u belangrijke zaken snel over het hoofd zien. Het opstellen van een draaiboek is daarom zeker aan te raden. Een draaiboek helpt u zowel voorafgaand aan het congres als tijdens het event zelf om overzicht te krijgen en te bewaren. Ook is het aan te raden om een plan B op te nemen in dit boek. Eventbureau.nl, hét congresbureau van Gelderland en omstreken, helpt u hierbij met alle plezier.

Veiligheid voorop

Wanneer u een congres organiseert, wilt u natuurlijk dat de bezoekers zich veilig voelen. Ook tijdens onverwachte gebeurtenissen of calamiteiten. Ons congresbureau heeft in de afgelopen tien jaar de meest uiteenlopende bijeenkomsten georganiseerd in Gelderland. Aspecten waarvan u wellicht nachten wakker ligt, zoals het inventariseren van de risico’s en het voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften, regelen wij in een handomdraai. Verder staan wij altijd voor u klaar: voor, tijdens én na uw congres.

Aanvullende informatie

Overweegt u om op korte termijn een congres te organiseren in Gelderland? Ons congresbureau voorziet u graag van advies waar u echt iets aan heeft. Via het contactformulier laat u snel en eenvoudig uw wensen voor ons achter. Spreekt u liever direct met één van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 036-8481121. Langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek mag natuurlijk ook. U vindt ons hoofdkantoor in Almere.

 

 

Geschreven door Robert de Vries
Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.