door Robert de Vries

lamp

De meeste mensen die een congres moeten organiseren, zijn van plan om dit ‘er even bij te doen’. Toch blijkt dit in de praktijk behoorlijk tegen te vallen. Er komt namelijk heel wat kijken bij de organisatie van een groot evenement. Eventbureau.nl is een landelijk opererend congresbureau en staat ook in Friesland altijd voor u klaar.

Van alle markten thuis

Of u nu de gehele organisatie van uw congres uit handen wilt geven of slechts een (klein) gedeelte daarvan, bij Eventbureau.nl bent u aan het juiste adres. En omdat wij uitsluitend maatwerk leveren, kunt u met al uw wensen en vragen bij ons terecht. Wij weten van elke bijeenkomst een groot succes te maken. Daarbij verliezen we nooit uw doelstellingen en beschikbare budget uit het oog.

Een gedegen draaiboek

Wanneer u houdt van een strakke planning is het verleidelijk om uw bijeenkomst van minuut tot minuut te plannen. Maar let wel: hoe strakker uw draaiboek, des te groter is de kans dat u de gewenste tijden niet kunt aanhouden. Eventbureau.nl organiseert al meer dan tien jaar uiteenlopende bijeenkomsten in Friesland. Ons congresbureau helpt u dan ook graag bij het maken van een realistische planning.

De juiste contacten

Een goed congres heeft de juiste mix tussen informatie, entertainment en ontspanning. Eventbureau.nl beschikt over de beste contacten. In Friesland, maar ook ver daarbuiten. Hierdoor kan ons congresbureau door heel het land de beste congressen voor u organiseren. Ook is het mogelijk om een uitstapje naar het buitenland te maken. Kortom: wat uw wensen ook zijn, Eventbureau.nl kan het voor u regelen.

Organiseert u op korte termijn een event in Friesland en bent u benieuwd wat ons congresbureau u zou adviseren? Vul dan het contactformulier in of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

 

 

Geschreven door Robert de Vries
Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.