17 april 2013

Congresbureau Flevoland

Vandaag de dag is een congres veel meer dan mensen met elkaar in contact brengen en het uitwisselen van kennis. Wanneer u een congres moet organiseren, zult u al snel merken dat dit alles behalve een eenvoudige klus is. Zeker wanneer u weinig ervaring heeft of de organisatie van het congres moet combineren met andere tijdrovende werkzaamheden kan het nogal overweldigend zijn. Gelukkig kunt u altijd een beroep doen op Eventbureau.nl, hét congresbureau van Flevoland.

Een inspirerende congreslocatie

Naast een afwisselend programma, een goede dagvoorzitter en interessante (gast)sprekers is ook de locatie van uw event ontzettend belangrijk. Een goed gekozen congreslocatie geeft uw bijeenkomst namelijk een enorme meerwaarde. Eventbureau.nl helpt u graag bij het kiezen van de juiste locatie voor uw event. Wij hebben de beste contacten in Flevoland en ver daarbuiten. Dat is nog eens een congresbureau waar u verder mee komt.

De doelgroep bepalen

Om de juiste locatie voor uw doelgroep en doelstellingen te kunnen bepalen, moet u natuurlijk eerst goed in kaart hebben wie de genodigden precies zijn. Het kiezen van een locatie is immers erg lastig wanneer u niet precies weet met wie u te maken heeft. Eventbureau.nl heeft in de loop der jaren de meest uiteenlopende congressen georganiseerd in Flevoland en kan u precies vertellen wat werkt voor uw doelgroep en wat u beter achterwege kunt laten.

Meer weten?

Overweegt u om een congresbureau in te schakelen voor uw bijeenkomst in Flevoland, maar wenst u eerst aanvullende informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel via het contactformulier als telefonisch (036-8481121). Ook bent u van harte welkom om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen op ons hoofdkantoor te Almere. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

 

 

Terug naar kennisbank