17 april 2013

Congresbureau Enschede

Het organiseren van een congres kost doorgaans veel meer tijd dan u aanvankelijk zou verwachten. Vooral wanneer u voor de eerste keer een groot evenement organiseert, kan dit een behoorlijk tijdrovend karwei zijn. De enthousiaste congresmanagers van Eventbureau.nl organiseren al meer dan tien jaar de meest uiteenlopende bijeenkomsten in Enschede en omgeving. Hierdoor weet ons congresbureau van elk event een groot succes te maken.

De perfecte locatie

Naast een inspirerend programma is ook de keuze voor de locatie erg bepalend voor het succes van uw congres. Maar voordat u kunt overgaan tot het boeken van een geschikte locatie moet u eerst een goede inschatting kunnen maken van het aantal gasten dat u verwacht tijdens uw event in Enschede. Ons congresbureau heeft jarenlange ervaring in het organiseren van uiteenlopende evenementen en voorziet u graag van passend advies.

Een mooi geheel

Dankzij onze locatiespotter zijn wij altijd op de hoogte van de mooiste locaties, zowel voor intieme bijeenkomsten als enorme symposia. Bij het kiezen van een passende locatie is het belangrijk dat deze aansluit op het onderwerp van uw congres. Daarnaast is het belangrijk dat de dagvoorzitter een duidelijke link heeft met het onderwerp. Eventbureau.nl werkt nauw samen met Quality Bookings, het grootste online boekingskantoor van ons land, en helpt u graag bij het boeken van de juiste gastsprekers.

Houd rekening met het onverwachte

Het fijne van Eventbureau.nl is dat u bij ons nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Niet alleen bereiden wij uw congres tot in de puntjes voor, ook houden wij van duidelijke afspraken. Maar tijdens het congres zelf kunnen er natuurlijk altijd onverwachte situaties ontstaan. Bij het opstellen van het draaiboek voor uw bijeenkomst in Enschede is het daarom belangrijk om hier rekening mee te houden. Vanzelfsprekend helpt ons congresbureau u met alle plezier.

Organiseert u een bijeenkomst in Enschede en wilt u hiervoor een beroep doen op de expertise van ons congresbureau? Neem dan gerust eens contact met ons op.

 

 

Terug naar kennisbank