17 april 2013

Congresbureau Drenthe

Wanneer de organisatie van een event in uw handen ligt, zult u al snel merken dat dit geen eenvoudig karwei is. Als u dan ook nog eens te kampen heeft met een grote tijdsdruk zweet u waarschijnlijk regelmatig peentjes. Gelukkig hoeft u het allemaal niet alleen te doen, want ook in het mooie Drenthe staat ons congresbureau altijd voor u klaar.

Ondersteuning op maat

Bij Eventbureau.nl kunt u zowel terecht voor de gehele organisatie van uw congres als bepaalde deelopdrachten. Omdat alles wat wij doen maatwerk is, kunt u bij ons helemaal zelf bepalen wat u uit handen wilt geven en welke aspecten u liever in eigen beheer houdt. Ons congresbureau heeft in Drenthe al vele succesvolle bijeenkomsten georganiseerd, variërend van intieme themafeesten tot enorme congressen.

Resultaatgericht werken

Een geslaagd event begint met een goede voorbereiding. Hoe verleidelijk het ook lijkt om meteen op zoek te gaan naar een geschikte locatie of om alvast sprekers te boeken, het is vrijwel nooit een goed idee. Eventbureau.nl gaat graag met u om tafel zodat we eerst kunnen vaststellen wat de aanleiding is van het congres, wat uw doelgroep is en wat de doelstellingen zijn. Ook inventariseren we uw wensen en eisen en voorzien we u van tips waar u echt iets aan heeft.

Het draaiboek

Bij een congres is het belangrijk dat de verschillende programmaonderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Een goed draaiboek is hierdoor van onmisbare waarde. Eventbureau.n stelt met alle plezier een draaiboek voor u op. En indien gewenst zijn wij ook op het congres zelf aanwezig om de boel in goede banen te leiden. Dat is nog eens een congresbureau in Drenthe waarop u altijd kunt bouwen.

Het vakkundige team van Eventbureau.nl organiseert al meer dan tien jaar de meest uiteenlopende congressen. Dus wat uw wensen ook zijn met betrekking tot uw bijeenkomst in Drenthe, ons congresbureau maakt het voor u waar.

 

 

Terug naar kennisbank