17 april 2013

Congresbureau Den-Haag

Over een geslaagd congres wordt nog vele weken nagepraat. Over een saai congres overigens ook. Wanneer u degene bent die een event moet organiseren, ligt er een zware last op uw schouders. Niet alleen wilt u het alle gasten naar de zin maken en voldoen aan de eisen van uw baas, ook heeft u vaak te maken met een behoorlijke tijdsdruk. Eventbureau, hét congresbureau in de regio Den Haag, ondersteunt u graag.

Ons werkgebied

Het hoofdkantoor van Eventbureau.nl is gevestigd in Almere. Toch betekent dit allerminst dat onze werkzaamheden zich beperken tot Almere en omstreken. Ook in Den Haag organiseert ons congresbureau de beste bijeenkomsten voor u. En omdat wij een locatiespotter in dienst hebben die continu de mooiste plekjes voor ons scout, doen wij absoluut niet onder voor een lokaal bureau.

Altijd de juiste ondersteuning

Omdat het organiseren van een congres waarschijnlijk niet iets is wat u zeer regelmatig doet, kan dit nogal overweldigend zijn. Ook zaken als het aanvragen van vergunningen of het opstellen van een beveiligingsplan kunnen zeer tijdrovend en complex zijn. Gelukkig staat ons congresbureau ook in Den Haag altijd voor u klaar; voor, tijdens en na uw bijeenkomst.

Passende artiesten

Bij een congres is het belangrijk dat u de juiste mix vindt tussen informatie, ontspanning en entertainment. Eventbureau.nl helpt u graag bij het boeken van de juiste personen. Omdat wij nauw samenwerken met Quality Bookings, het grootste online boekingsbureau van het land, kunnen wij uiteenlopende artiesten voor u inhuren. Dus of u nu op zoek bent naar de beste sprekers voor uw congres, een dagvoorzitter zoekt of het congres wilt afsluiten met een spetterend optreden van een bekende DJ, wij regelen het voor u.

Bent u benieuwd wat Eventbureau.nl u zou adviseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Terug naar kennisbank