17 april 2013

Congresbureau Breda

Organiseert u binnenkort een (groot) congres en heeft u hulp nodig bij het boeken van artiesten, het vinden van de juiste locatie of de promotie van uw event? Bij Eventbureau.nl, het fijnste congresbureau van Breda en omstreken, bent u aan het juiste adres. Onze vakkundige eventmanagers beschikken over ruime ervaring en weten van elk event een groot succes te maken.

Zelf doen of uitbesteden?

Wanneer er een congres moet worden georganiseerd, wordt er vaak iemand binnen het bedrijf aangewezen die verantwoordelijk is voor de organisatie ervan. Indien een bedrijf hierop is ingericht, is dit uiteraard geen enkel probleem. Maar vaak is de organisatie van een evenement veel meer werk dan er aanvankelijk wordt gedacht. Bedenk daarom goed of er intern wel voldoende tijd kan worden vrijgemaakt om het event te organiseren.

Deelopdrachten uitbesteden

Naast het vrijmaken van kostbare tijd, is het ook belangrijk om af te vragen of u intern wel beschikt over de nodige kennis en ervaring. Het organiseren van een congres is immers meer dan het boeken van een locatie, het inhuren van een aantal sprekers en het regelen van de catering. Wanneer uw budget het toelaat om (een deel van) de organisatie uit te besteden, is dit een absolute aanrader. Ook in Breda staat ons congresbureau altijd voor u klaar.

Een datum bepalen

Het kiezen van een datum voor uw event is niet altijd even eenvoudig. Niet alleen heeft u te maken met vakanties van uw collega’s en (potentiële) bezoekers, ook dient u rekening te houden met sportieve events zoals WK’s, EK’s en Olympische Spelen. Ook is het natuurlijk niet de bedoeling dat uw congres samenvalt met het event van een ander bedrijf in Breda. Ons congresbureau helpt u graag bij het bepalen van een geschikte datum.

Wilt u aanvullende informatie over de diensten van Eventbureau.nl? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ons congresbureau organiseert ook in Breda de beste evenementen.

 

 

Terug naar kennisbank