17 april 2013

Congresbureau Assen

Het organiseren van een spetterend congres is helaas geen klusje dat u er even bij doet. Over het algemeen zijn organisatoren van dergelijke bijeenkomsten weken zo niet maanden bezig met de voorbereidingen. Gelukkig hoeft u het allemaal niet alleen te doen. Eventbureau.nl is één van de grootste congresbureaus van het land en staat ook in Assen graag voor u klaar.

Altijd de juiste ondersteuning

Eventbureau.nl biedt ondersteuning op maat. Dus wat uw wensen en eisen ook zijn met betrekking tot uw event in Assen, ons congresbureau weet er raad mee. Al onze congresmanagers beschikken over ruime ervaring en weten van elk congres een waar succes te maken. En of het nu een intieme bijeenkomst betreft of een congres voor wel 3000 man, Eventbureau.nl pakt elke klus met evenveel enthousiasme aan.

Doelgroep en doelstellingen vaststellen

Ondanks dat het verleidelijk lijkt om meteen met de invulling van het congres te beginnen, is dit zeker niet verstandig. Eventbureau.nl helpt u graag met het vaststellen van uw doelgroep en doelstellingen, zodat we aan de hand van deze analyse uw congres kunnen vormgeven. Vanzelfsprekend zijn uw wensen leidend tijdens het gehele proces.

Sfeervolle themafeesten

Sommige bijeenkomsten lenen zich bijzonder goed voor een themafeest. Indien u uw congres wilt laten organiseren rondom een bepaald thema in Assen, dan zorgt ons congresbureau met alle plezier voor een passende invulling. Uiteraard zorgen we ervoor dat we uw doelstellingen nooit uit het oog verliezen.

Wenst u aanvullende informatie over de exclusieve bijeenkomsten die ons congresbureau in Assen voor u kan organiseren? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte  aan.

 

 

Terug naar kennisbank