17 april 2013

Congresbureau Amsterdam

Het organiseren van een congres dat niet alleen bij uw gasten in de smaak valt, maar bovendien voldoet aan alle (opgelegde) doelstellingen is niet eenvoudig. Vooral niet wanneer u de organisatie van dit event naast uw reguliere werkzaamheden moet uitvoeren. Gelukkig hoeft u het allemaal niet alleen te doen. Eventbureau.nl is één van de grootste congresbureaus van het land en staat ook in Amsterdam graag voor u klaar.

Uitmuntende voorbereiding

Eventbureau.nl houdt van een gedegen voorbereiding. Elk event vraagt immers om een eigen plan van aanpak. En of het nu een kleine bijeenkomst of een zeer groot congres betreft, Eventbureau.nl heeft er ruime ervaring mee. Dat is nog eens een congresbureau in Amsterdam waarbij u met al uw vragen en wensen terechtkunt.

Altijd passende ondersteuning

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom vindt u op onze site geen standaardpakketten. Wij organiseren uitsluitend op maat gemaakte bijeenkomsten. Het fijne hiervan is dat ons congresbureau uw event in Amsterdam precies zo kan vormgeven zoals u dat wenst. Ook bepaalt u zelf welke aspecten u wilt uitbesteden en wat u liever in eigen beheer houdt.

Een inspirerend programma

Het succes van uw congres hangt grotendeels van het programma af. Wij helpen u graag bij het creëren van een juiste mix van informatie, ontspanning en entertainment. Een absolute aanwinst voor elk congres is een bedreven dagvoorzitter. Eventbureau.nl werkt nauw samen met Quality Bookings, het grootste online boekingskantoor, en kan u zodoende altijd voorzien van een dagvoorzitter die past bij uw bedrijf en doelstellingen.

Organiseert u een congres in Amsterdam en bent u benieuwd wat ons congresbureau u zou aanraden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

 

 

Terug naar kennisbank