Congresbureau Amersfoort
17 april 2013

Congresbureau Amersfoort

Is een congres organiseren niet uw dagelijks werk, dan kan Congresbureau Amersfoort voor, tijdens en na uw congres een goede partner zijn die u met raad en daad terzijde staat. Onze regionale kennis stelt ons in staat u efficiënt door uw omvangrijke en zeker niet eenvoudige opdracht heen te loodsen. Onze landelijke binding aan Event.nl staat garant voor alle diensten die u mag verwachten van een full-service congresbureau.

Daarom Amersfoort
Kiezen voor Amersfoort als congresstad is in meer dan een opzicht een goede keus. Een groot voordeel van deze stad in het midden van het land is de uitstekende bereikbaarheid. Zowel per auto als met het openbaar vervoer komen uw congresgangers en sprekers – waar ze ook vandaan komen – in de kortst mogelijke tijd op hun plaats van bestemming. Internationale deelnemers hebben per trein, taxi of auto iets meer dan 40 minuten nodig om in het centrum van Amersfoort te komen.

Locatie en recreatie
Amersfoort is een veelzijdige, groeiende stad. De stad heeft een middeleeuws centrum, interessante musea, goede winkels en een groene omgeving. Oud en nieuw komen hier op een evenwichtige manier samen, waardoor u bij het vinden van de juiste omgeving voor uw congres kunt kiezen uit locaties die passen bij uw organisatie, het thema van uw congres en bij het type gasten en sprekers dat u uitnodigt. Ook van uw recreatieplan wordt hier met weinig moeite maatwerk.

Sprekers met de x-factor
Een geslaagd congres verloopt, wat organisatie betreft, soepel en is qua inhoud boeiend en geïnspireerd. Over zo’n congres wordt nog lang nagepraat. Uw bedrijf legt er eer mee in die nog lang voelbaar zal zijn.

Om dat doel te bereiken zou u bij de samenstelling van het programma ook kunnen denken aan minder gebruikelijke sprekers op een congres als het uwe. We doelen hiermee op ‘sprekers met de x-factor’; mensen die het thema van uw congres op een minder gebruikelijke manier benaderen. Een filosoof, een artiest, een trendwatcher. Zo maar een paar ideeën die wij als Congresbureau Amersfoort samen met u zouden kunnen uitwerken.

De kleine lettertjes
Een congres organiseren lijkt een beetje op een tocht door een labyrint. U komt er wel uit. Daarvoor is het een labyrint, maar er zijn wel heel veel zijwegen die het u onmogelijk maken in een rechte lijn van A naar Z te gaan. Zo’n onverwachte zijweg kan een regionaal vereiste vergunning zijn die u tijdig moet aanvragen of een beveiligingsplan dat ook op tijd klaar moet zijn omdat u er goedkeuring voor moet vragen. Congresbureau Amersfoort kent alle ins & outs. Het vinden van de uitgang van het labyrint mag niet afhangen van een beetje geluk. Het gaat om empathie en vakmanschap.

Werken als partners
Gaat u een congres organiseren en wilt u advies en inzicht in wat wij u te bieden hebben? Wij geven u graag inzicht in onze manier van werken en in onze beproefde methodes. Hoe groot onze deelname aan de opstelling en uitwerking van de plannen is, bepaalt u uiteraard zelf. Maar, hoe goed een congresbureau ook is, wij hebben bij ons werk op gezette tijden uw goedkeuring en bijdragen op onderdelen nodig. Een congres organiseren zonder uw actieve deelname zou anders wel eens op een teleurstelling kunnen uitlopen.

Een congres organiseren wordt een succes als we het samen doen, we overleg plegen als partners en u volop gebruik kunt maken van de regionale knowhow van Congresbureau Amersfoort.

Terug naar kennisbank