17 april 2013

Congresbureau Almere

Het organiseren van een congres gaat vaak gepaard met meer voorbereidingen dan u aanvankelijk had verwacht. Niet alleen moet u alle voorbereidingen tot in de detail uitwerken en een geschikte locatie vinden, ook moet u diverse partijen met elkaar in contact brengen en hopen op een vlekkeloze samenwerking. Geen wonder dat veel mensen opzien tegen de organisatie van een congres. Eventbureau.nl, hét congresbureau van Almere, biedt u graag de juiste ondersteuning.

Advies op maat

Wanneer u al wat onderzoek heeft gedaan naar congresbureaus in Almere heeft u waarschijnlijk al gemerkt dat veel bedrijven standaardpakketten aanbieden. Eventbureau.nl werkt ander. Omdat elk bedrijf uniek is, leveren wij uitsluitend maatwerk. Bij ons geeft u zelf aan welke aspecten u wilt uitbesteden en wat u liever in eigen beheer houdt.

Een greep uit de mogelijkheden

Bij de voorbereidingen van uw event in Almere kan ons congresbureau u onder andere ondersteunen bij de volgende werkzaamheden:

  • Het vinden en boeken van een inspirerende locatie tegen een schappelijk tarief
  • De promotie van uw congres
  • Het opstellen van een draaiboek
  • Het inhuren van passende artiesten
  • De catering
  • Het regelen van de benodigde vergunningen
  • Het opstellen een veiligheidsplan

De beste ondersteuning

Eventbureau.nl staat 24/7 voor u klaar. Niet alleen voorafgaand aan uw congres, maar ook tijdens het event mag u altijd een beroep op ons doen. Daarnaast helpt ons congresbureau u graag met het evalueren van uw bijeenkomst in Almere.

Bent u benieuwd wat ons congresbureau u zou adviseren voor uw event in Almere? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Eventbureau.nl informeert u graag over de mogelijkheden.

 

 

Terug naar kennisbank