Congres organiseren Zoetermeer
6 november 2012

Congres organiseren Zoetermeer

Een congres organiseren is een spannende en tijdrovende klus. Er kan immers van alles misgaan. Een ijskoude congresruimte, slaapverwekkende sprekers en lauwe koffie: het kan zelf de besten overkomen. Bent u graag verzekerd van succes? Kies dan voor een professioneel congresbureau. Dat is weer een hele zorg minder!

Wie zijn wij?
Een congres organiseren is niet zomaar iets. In de praktijk komt er van alles bij kijken. Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Alleen al daarom is een congres organiseren maatwerk. De entourage, sprekers, entertainment: het bepaalt allemaal of uw congres valt of staat. Eventbureau.nl is een professioneel congresbureau in Almere. Wij zijn actief in geheel Nederland, en zelfs ver daarbuiten.Naast 10 jaar ervaring kennen onze medewerkers het bedrijfsleven van binnenuit. Oog voor wat uw bedrijf uniek maakt, dat is in het kort de visie achter ons congresbureau. Of het nu gaat om sprekers, entertainment, sprekers, catering, incentives of de juiste locatie: uw bedrijf verdient het beste.

Een congres organiseren is maatwerk
Een congres organiseren kan vele doelstellingen hebben. U wilt bijvoorbeeld de relaties binnen uw netwerk versterken, belangrijke vakkennis delen of gewoon uw bedrijf eens extra in de verf zetten. Een congres organiseren kan dan een goede en strategische zet zijn.Bij Eventbureau.nl geloven we niet in eenheidsworst. Een geslaagd congres is geen standaardprotocol dat je even afdraait. Sterker nog: veranderde tijden vragen om een nieuwe aanpak. In dit tijdperk van sociale media ligt het accent meer dan ooit op beleving, interactie en inspiratie. Met wat saaie sheets boordevol informatie bent u er dus niet. Grote kans dat de gasten al snel mentaal zullen afhaken, en als het tegenzit ook fysiek. Een gemiste kans! Kies daarom voor inspirerende sprekers, die het publiek langdurig weten te boeien. Zo weet u zeker dat uw boodschap overkomt.

Onze werkwijze
Het klinkt misschien wat cliché, want het concept ‘doelen stellen’ komt voor in elk managementboek. Toch is dit het onmisbare startpunt van elk congres. Wat wilt u bereiken, en wat mogen wij daarin voor u betekenen? Bij ons congresbureau staan uw doelstellingen centraal. Vanuit die overkoepelende visie gaan wij op zoek naar de juiste sprekers, catering, entertainment… kortom: alles wat uw congres tot een unieke ervaring maakt.

Een congresbureau: een hele zorg minder
Een congresbureau bespaart u veel tijd en werk. Terwijl u zich weer volop op uw werk kunt storten, regelen wij uw evenement. Speciaal voor u zoeken wij de juiste mix tussen ontspanning, informatie en entertainment. En niet onbelangrijk: wij putten uit een omvangrijk netwerk. Door een vruchtbare samenwerking met Quality Bookings zijn de beste artiesten en sprekers in een handomdraai geregeld. Dus of u nu een medisch congres organiseren wilt, een bedrijfsevent wilt afsluiten met een spraakmakende DJ of uw personeel wilt trakteren op een incentive: wij regelen het allemaal. Uw succes is onze zorg!

Bent u benieuwd naar wat ons congresbureau voor u kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact/ met ons op.

Terug naar kennisbank