Congres organiseren Zeeland
6 november 2012

Congres organiseren Zeeland

Een congres organiseren, is een complexe taak. U krijgt met veel verschillende factoren te maken. Het samenstellen van een nauwgezet programma, een juiste balans tussen inspanning en ontspanning en een goede indruk achter laten bij de bezoekers van het congres. Daarnaast krijgt u met een aantal praktische zaken te maken. Heeft u vergunningen nodig of een beveiligingsplan? Is er catering nodig of een bepaalde vorm van entertainment tussen de sprekers door? Zo komen er tijdens het congres organiseren steeds nieuwe vraagstukken op u af. Als u geen ervaring heeft met het organiseren van grote evenementen, kan dit zeer overweldigend zijn. Zeker ook omdat de tijdsdruk constant aanwezig is en de directie waarschijnlijke hoge verwachtingen heeft.

Een congres organiseren met wat hulp
Soms is het beter om de hulp van een congresbureau in te schakelen. Zij hebben ervaring op dit gebied en weten precies waar de knelpunten zitten. Het congresbureau kan samen met u een stappenplan maken of de volledige organisatie van het congres op zich nemen. Het is prettig om hiervoor één aanspreekpunt te hebben, zowel voor, als tijdens en na het congres. Misschien heeft u zelf de beschikking over een aantal sprekers voor het congres, maar als dit niet het geval is, kan eventbureau.nl u hiermee helpen. Door de samenwerking met het grote boekingskantoor Quality Bookings, kunnen zij hierin bemiddelen. Behalve sprekers, kan het congresbureau ook een dagvoorzitter aanstellen of gastvrouwen, die de bezoekers waar nodig assisteren en voorzien van informatie.

De juiste ontspanning tussen de sprekers door
Eventbureau.nl is gevestigd in Almere, maar is werkzaam in het gehele land. Het maakt voor het congresbureau niet uit of u een congres wilt organiseren aan de mooie Zeeuwse kust of dat u liever een locatie in een bosrijke omgeving van Noord-Brabant heeft. Onze locatiespotter is altijd up-to-date met de geschikte locaties voor een congres in het hele land. Wanneer u het congres wilt afsluiten met een borrel of misschien zelfs een sfeervolle party, ook dan kan het congresbureau hierin voorzien. Zij kunnen samen met u een plan opstellen waarin de juiste mix wordt gevonden voor de serieuze delen met de sprekers van het congres en de delen die meer entertainment of ontspanning geven. Zelfs als u de dag wilt afsluiten met een diner met culinaire hoogstandjes of een spetterend feest met een bekende DJ, dan levert dit voor het congresbureau geen enkel probleem op.

Een congres organiseren met enthousiasme
Het congresbureau heeft altijd hetzelfde doel als wat u voor ogen heeft: het congres moet succesvol worden. U kunt er op vertrouwen dat zij met enthousiasme en passie voor u aan het werk gaan en er alles aan zullen doen om de gasten met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Moet u een congres organiseren en bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden en voordelen van het congresbureau? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar kennisbank