Congres organiseren Utrecht
6 november 2012

Congres organiseren Utrecht

Heeft uw bedrijf een nieuw product ontwikkeld dat u graag aan uw klanten wilt presenteren? of bent u werkzaam in de medische wereld en vindt u het interessant om met vakgenoten van gedachten te wisselen? Dan is dit een mooi moment om een symposium of congres te organiseren. Eventbureau.nl heeft jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen. Hierdoor weten we precies wat er allemaal voor uw congresdag in Utrecht geregeld moet worden. Van die kennis wilt u toch ook profiteren?

Congres organiseren? Eventbureau.nl regelt alles van A tot Z
Bij een congres organiseren komt heel wat kijken. Zeker als u het goed wilt doen. Maar als u geen ervaring heeft in het organiseren van congressen, is het lastig om te bepalen wat er allemaal moet gebeuren. Ten eerste heeft u een goede locatie nodig. Daarnaast is het belangrijk om inspirerende sprekers te boeken. Al bent u er dan nog lang niet. Want vergeet niet dat u misschien wel een vergunning moet aanvragen. En wat dacht u van het opstellen van een beveiligingsplan? Dit zijn zaken die bij een professioneel congres goed geregeld moeten zijn. Congresbureau Utrecht doet dit graag voor u. U hoeft alleen maar uw wensen kenbaar te maken; de rest verzorgen wij.

Congresbureau Utrecht scout de mooiste locaties
Eventbureau.nl is hét congresbureau van Utrecht en omgeving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Almere, maar wij organiseren evenementen door heel het land. Ons doel is altijd om een congres te organiseren waarmee u een onvergetelijke indruk achterlaat. Het begint allemaal met het vinden van de juiste locatie. We werken met een aantal locatiespotters die de beste congreslocaties in Utrecht weten te vinden. Uiteraard houden we rekening met de bereikbaarheid van de locatie, het aantal sprekers en de grootte van de groep. U kunt erop vertrouwen dat congresbureau Utrecht een echte toplocatie regelt.

Maak indruk met uw congres in Utrecht
Een congres is in eerste instantie bedoeld om kennis over te brengen, klanten te inspireren of om nieuwe ideeën uit te wisselen. Uw zaal verwacht een paar goede sprekers die enthousiast over het onderwerp kunnen vertellen. Toch heeft u tegenwoordig niet meer genoeg aan een spreekgestoelte en een microfoon. We leven in de tijd van social media, videopresentaties en interactie met het publiek. Daarom is het fijn als de sprekers worden ondersteund met goede videoschermen, licht en geluid. Congresbureau Utrecht zorgt ervoor dat dit allemaal in orde is. Natuurlijk kan niemand uren achter elkaar luisteren naar de presentaties uw sprekers. Tussendoor moet er ook tijd zijn om wat te eten of om even te ontspannen. Als u dat wenst, regelen we zelfs dat er catering komt of dat er entertainment wordt geboekt. Op deze manier maakt u ongetwijfeld indruk op uw klanten.

Wilt u binnenkort een congres organiseren en bent u benieuwd wat Eventbureau.nl voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Terug naar kennisbank