Congres organiseren Tilburg
6 november 2012

Congres organiseren Tilburg

Een congres organiseren in Tilburg
U bent de aangewezen persoon om een congres te organiseren in Tilburg. U kijkt er misschien nu niet naar uit omdat u niet weet waar u moet beginnen met de organisatie. En hoe gaat u er straks voor zorgen dat zowel uw collega’s als uw baas tevreden zijn met uw organisatie? Een congres organiseren brengt heel veel stress met zich mee omdat het niet behoort tot uw dagelijkse bezigheden. U wilt echter wel dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, tot aan de sprekers toe. U kunt ervoor kiezen om een congresbureau in te schakelen dat u kunt helpen bij de organisatie, maar ook de keuze maken uit de diverse bureaus en sprekers is geen makkelijke opgaaf. Eventbureau, hét congresbureau van Tilburg biedt u graag een helpende hand. Wij houden rekening met uw wensen en zorgen voor hulp bij een congres organiseren precies zoals u dat van ons mag verwachten: op een professionele en persoonlijke manier

Ons werkgebied
Ons werkgebied is verspreid over heel Nederland. Wij bieden onze diensten aan op verschillende plaatsen in Nederland waaronder Tilburg. Met onze originele manier van organiseren onderscheiden wij ons van een lokaal congresbureau, maar we doen ons zeker niet onder voor lokale congresbureaus. Wij hebben een locatiespotter in dienst die er telkens weer voor zorgt dat de meest geschikte locaties in Tilburg worden uitgekozen om een congres te organiseren. Tilburg is een prachtige bruisende stad waarin veel te beleven valt. Het zal voor ons dan ook geen probleem zijn om daar een geschikte locatie te vinden voor uw congres.

Ondersteuning zoals u dat wenst
Als u congresbureau bieden wij u ondersteuning precies zoals u dat wenst. Wij zorgen er samen met u voor dat het organiseren van een congres makkelijk verloopt door u te laten beschikken over een goede planning, professionele sprekers, voor u te onderhandelen over vergunningen en beveiliging, maar ook door rekening te houden met uw persoonlijke wensen die in uw gedachten heeft voor het congres. Wij weten dat het voor u een moeilijke opgave kan zijn om een goed congres te organiseren omdat dit niet iets is waar u dagelijks mee bezig bent. Daarom willen wij zoveel mogelijk werk uit handen nemen voor u maar u ook uw eigen speelveld bieden wanneer u dat wenst. Congresbureau Tilburg staat altijd voor u klaar. Wij bieden niet alleen hulp tijdens de voorbereiding van het congres, maar ook tijdens het congres en erna. Wij vinden het belangrijk dat u er niet alleen voor staat dus blijven wij u steunen zolang u ons nodig heeft.

Artiesten en sprekers
Wat is er nou origineler dan een leuke artiest uit te nodigen ter afsluiting van het congres? Wij hebben een goede samenwerking met Quality Bookings, hét online boekingsbureau van Nederland op het gebied van professionele sprekers en artiesten in Nederland.

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan snel verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op

 

Terug naar kennisbank