Congres organiseren ‘s-Hertogenbosch
6 november 2012

Congres organiseren ‘s-Hertogenbosch

Congresbureau ‘s-Hertogenbosch
Een congres organiseren is niet iets wat u zomaar doet. Er komt heel wat bij kijken. Allereerst heeft u uiteraard een vooropgesteld doel, bijvoorbeeld om de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen of om informatie te delen. Normaal gesproken is er echter ook het zakelijke aspect: u wilt de investering in het congres waarschijnlijk aanwenden om een product of dienst onder de aandacht te brengen, zonder dat het uitsluitend een reclamepresentatie is. Daarnaast heeft u ook te maken met een specifiek publiek, waar de inhoud van het congres op afgestemd moet worden. Om aan al deze eisen te kunnen doen, heeft u de ondersteuning van een expert nodig.

Onze reikwijdte
Ons congresbureau heeft een hoofdvestiging in Almere, maar wij zijn landelijk georiënteerd. Zo kunnen wij in elke provincie en stad een geslaagd congres organiseren. Ook met het organiseren van een congres in en rond Den Bosch hebben wij reeds ervaring. Wij weten precies welke locaties bij uitstek geschikt zijn voor congressen en welke sprekers het beste bij uw specifieke congres passen.

Wat kunnen wij voor u doen?
Wellicht vraagt u zich af wat ons congresbureau nu precies voor u kan doen. Een betere vraag zou wellicht zijn wat u van ons verwacht. Als congresbureau hebben wij een ruime ervaring op het gebied van het organiseren van dit soort bijeenkomsten. Indien u dat wenst kunnen wij het congres, overal in Nederland, vanaf het prille begin voor u opzetten en regelen wij alles, van de benodigde apparatuur tot de sprekers. Uiteraard alles in goed en continu overleg met u. Ook voor het regelen van details vindt u in ons echter een aanspreekpunt. Een succesvol congres organiseren is iets dat vaak op de details aankomt en dat is wat wij als congresbureau voor u kunnen betekenen.

De belangrijkste punten bij het organiseren van een congres
Bij een congres is het belangrijk dat iedereen geboeid wordt, zodat er nog weken over nagepraat zal worden op een positieve manier. Bij een congres komt het vaak voor een groot deel aan op de sprekers. Deze sprekers kunnen het congres maken of breken. Zelfs het meest interessante onderwerp zal de interesse van het publiek niet kunnen vasthouden als de sprekers hen niet ‘aanspreken’. Ons congresbureau weet precies welke sprekers het beste passen bij uw specifieke onderwerpen en bij uw gasten. Een congres organiseren bestaat echter niet alleen uit het uitnodigen van gasten en sprekers. Over de locatie moet wel degelijk nagedacht worden. Dit zorgt voor een deel voor de sfeer die heerst op het congres. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei details, zoals catering, geluidsinstallaties en andere zaken. Wilt u een congres organiseren en wilt u ervan verzekerd zijn dat de puntjes op de i worden gezet? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen met ons congresbureau.

Ook in ‘s-Hertogenbosch nemen wij u deze taak graag uit handen en organiseren wij een onvergetelijk congres voor u.

 

Terug naar kennisbank