Congres organiseren Overijssel
6 november 2012

Congres organiseren Overijssel

Bent u diegene die het congres moet organiseren voor uw bedrijf? Heeft u ervaring met een congres organiseren? Nee? Dan wordt het een hele klus. Een congres organiseren is niet alleen zeer tijdrovend, maar ook nog eens behoorlijk intensief. Om nog maar niet te spreken over de stress die het met zich meebrengt. Vooraf, maar ook op de dag van het congres zelf. Zijn alle sprekers er klaar voor? Zijn er genoeg stoelen en zijn ze ook geschikt voor een lange zit? Voldoet u aan de eisen van de brandweer? Tal van zaken moeten er vooraf geregeld worden. Vergunningen, versnaperingen en misschien ook een moment van ontspanning? Het is bewezen dat mensen na een langere periode intensief luisteren naar de sprekers uiteindelijk niet zoveel meer opnemen en dat is niet wat u wilt. Daarbij zijn niet alle sprekers even boeiend, ook al is de informatie die ze geven dat wel. Ook hier moet u de juiste balans in vinden. Dit zijn slechts een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u een congres gaat organiseren. Alle andere obstakels zullen we u even besparen.

Een congres organiseren zonder stress
Misschien is het prettig als u voor een congres organiseren de hulp in kunt roepen van ervaren personen, die van een congres organiseren hun beroep hebben gemaakt. Een congresbureau zoals eventbureau.nl heeft dagelijks met de obstakels die u tegen komt te maken. Zij kunnen samen met u de weg bewandelen naar een succesvol congres. Eventbureau.nl is gevestigd in Almere, maar is met haar werkzaamheden niet gebonden aan deze plek. Een uitgebreide data base en met behulp van speciale locatiespotters weten zij in het gehele land de meest geschikte plekken voor een congres te vinden. Ook wat betreft de organisatie, het plannen of assistentie is er een landelijk bereik. Alles waarvoor u het congresbureau wilt inschakelen, kan op verschillende locaties worden uitgevoerd. Misschien heeft u zelf al een locatie gevonden in Overijssel en heeft u hulp nodig op het gebied van een programma samenstellen voor het congres. Of misschien wilt u juist niet in Overijssel en zoekt u een locatie aan de kust met de mogelijkheid voor een overnachting voor uw gasten. U kunt met het congresbureau letterlijk alle kanten op.

Sprekers en entertainers
Als het een meerdaags congres is, dan zou er zeker ruimte moeten zijn voor wat ontspanning. Dit kan een diner zijn of misschien zelfs een spetterend feest. Eventbureau.nl werkt samen met het boekingskantoor Quality Bookings en behalve de beste sprekers, kan deze organisatie ook artiesten, DJ’s of andere entertainers leveren. Catering of samenstellen van een menu kan ook worden verzorgd door het congresbureau, net zoals een beveiligingsplan. U bepaalt zelf waar u de touwtjes in handen wilt houden of waar u het congresbureau voor in wilt schakelen. Misschien geeft u de hele organisatie wel in handen van Eventbureau.nl? Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om het congres zo succesvol mogelijk te maken. Voor u, maar ook voor onze goede naam.

Misschien wilt u ook eens weten wat eventbureau.nl voor u kan betekenen? Wij geven graag vrijblijvende informatie.

Terug naar kennisbank