Congres organiseren Noord Holland
6 november 2012

Congres organiseren Noord Holland

Een congres organiseren is geen makkelijke taak. U krijgt met veel externe invloeden en partijen te maken en het is uw taak om deze probleemloos in elkaar over te laten vloeien. Dat kan nog wel eens wat problemen opleveren, zeker als u hier geen ervaring mee heeft. Een sluitend programma samenstellen, niet te saai en waarschijnlijk niet te frivool. Sprekers uitnodigen, het liefst boeiende sprekers. Gasten uitnodigen, vergunningen aanvragen, catering regelen, datum plannen. Een locatie? Och ja, waar gaan we het congres nu eigenlijk houden en is die locatie wel geschikt? Eén van de sprekers is ziek, wat nu? Waar vindt u vervanging? Eindelijk lijkt alles rond te zijn, dan blijkt dat u toch echt nog een aantal vergunningen aan had moeten vragen. We schilderen hier misschien een ‘wurst case’ scenario, alleen maar om aan te geven dat er zoveel zaken geregeld moeten worden, dat de kans dat er iets mis gaat best groot is. Een congres organiseren vereist een strakke planning, een constante vinger aan de pols en een waakzaamheid op de zwakke punten. Daarnaast is een grote data base voor alles wat u nodig heeft voor het congres erg belangrijk.

Een congres organiseren zonder stress
Gelukkig zijn er mensen die vaker met die bijltje hebben gehakt, zoals de medewerkers van eventbureau.nl. Dit congresbureau heeft vele congressen georganiseerd en weten hoe ze de dingen professioneel moeten aanpakken. Samen met u maken ze een strakke planning, natuurlijk worden u wensen hierin meegenomen. Het congresbureau is uw aanspreekpunt, zowel vooraf, als tijdens én na het congres. De ruime ervaring die het congresbureau met dit soort evenementen heeft, is ook gelijk de basis voor die enorme data base die u nodig heeft. Het congresbureau heeft zijn locatiespotters die niet alleen de meeste geschikte locaties weet te vinden, maar ook de juiste ingangen weet om alles goed georganiseerd te regelen. Het congresbureau kan via zijn bestaande kanalen nog veel meer voor u betekenen tijdens het congres organiseren. Zoals de vergunningen, het beveiligingsplan, de sprekers, artiesten, gastvrouwen of bijvoorbeeld de catering. Door de samenwerking met het grote boekingskantoor Quality Bookings is er ook snel een vervanger geregeld, mocht iemand onverhoopt ziek worden. Zij houden de vinger aan de pols en zorgen dat uw congres op rolletjes verloopt.

Een succesvol congres
Eventbureau.nl heeft zijn hoofdkantoor in Almere. Wat niet wil zeggen dat zij alleen hier congressen organiseren. Het congresbureau is inzetbaar in alle regio’s, dus ook in Noord Holland of andere delen van het land. U kunt zelf bepalen waarbij u het congresbureau graag zou willen inzetten. Heeft u alleen advies nodig, een werkplan of geeft u de volledige verantwoording voor het congres organiseren graag aan het congresbureau uit handen? Wij kunnen u verzekeren dat welke optie u ook kiest, eventbureau.nl zal zich in alle gevallen voor 200% inzetten om er een geslaagd congres van te maken. Organiseren is onze passie en ons vakmanschap en wij houden onze goede naam graag hoog. Een succesvol congres is voor ons net zo belangrijk als voor u.

Sommige congressen bestaan niet alleen uit sprekers, maar is er bijvoorbeeld ook ruimte voor ontspanning of entertainment. Ook dan ben u bij het congresbureau aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, wij staan klaar om u vrijblijvend te informeren.

Terug naar kennisbank