Congres organiseren Noord-Brabant
9 maart 2016

Congres organiseren Noord-Brabant

Er is u gevraagd of u een congres wilt organiseren. Er zullen vele mensen aanwezig zijn en ook uw baas zal het evenement bijwonen. U wilt niks liever dan een goed congres organiseren waar met een positieve blik op kan worden teruggekeken. Een congres organiseren brengt veel stress met zich mee, vooral omdat alles tot in de puntjes moet worden geregeld tot aan de sprekers aan toe. U wilt het liefst er voor zorgen dat alle gasten het naar hun zin hebben en dat u ook nog voldoet aan de eisen van de baas. U kunt dan altijd terecht bij een goed congresbureau dat u kan helpen met uw organisatie. Een congresbureau kan u helpen met het vinden van een geschikte locatie om een congres te organiseren en kan zorgen voor professionele sprekers. Eventbureau, hét congresbureau van Noord-Brabant helpt u graag met de organisatie. Wij nemen niet het werk uit handen maar zorgen er samen met u voor dat het congres precies zo wordt georganiseerd zoals u dat wenst.

Het werkgebied
Het hoofdkantoor van Eventbureau ligt in Almere, maar als congresbureau zijn wij ook werkzaam in vele plekken in Nederland waaronder Noord-Brabant. Wij doen niet onder voor lokale congresbureaus omdat wij een eigen locatiespotter in dienst hebben die keer op keer zorgt voor het vinden van een juiste locatie om een congres te organiseren. Wij bieden u de meest professionele sprekers voor uw congres en slagen er ook in Noord-Brabant voor dat het congres op een professionele manier wordt georganiseerd.

Ondersteuning zoals u dat mag verwachten
Wij bieden altijd de juiste ondersteuning, of het nou gaat om hulp voor, tijdens of zelfs na het congres. Een congres organiseren hoort niet bij uw dagelijkse bezigheden, maar wel bij die van ons. Daarom kunnen wij als congresbureau er samen met u voor zorgen dat alles tot in de kleinste details wordt geregeld zodat uw congres een absoluut succes wordt. Wij ondersteunen u ook bij de meer complexe zaken zoals het samenstellen van een beveiligingsplan of het onderhandelen over vergunningen. Congresbureau Noord-Brabant staat altijd voor u klaar en u kunt altijd op ons rekenen.

Artiesten
Wij hebben een goede samenwerking met Quality Bookings. Dit online boekingsbureau de grootste op het gebied van het boeken van uiteenlopende artiesten in Nederland. Ook voor het vinden van geschikte sprekers op uw congres doen wij graag zaken met hen. De sprekers en eventuele artiesten zullen op de afgesproken tijd aanwezig zijn op uw congres. Wat is nou origineler dan een leuke artiest op uw congres. Er moet immers ook een goede verhouding zijn tussen het zakelijke gedeelte en ontspanning. Uw collega’s zullen zeker positief terugkijken op het door u georganiseerde congres en mogelijk wordt u ook voor de volgende keer gevraagd om het congres te organiseren!

Wij bieden onze diensten aan met het doel een congres tot een succes te maken. Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan snel op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Terug naar kennisbank