Congres organiseren Nijmegen
6 november 2012

Congres organiseren Nijmegen

U wilt een congres organiseren, maar u ziet op tegen het werk? Geen nood! Een professioneel congresbureau neemt u alles uit handen. Bij Eventbureau.nl zorgen we voor de juiste voorbereiding en begeleiding. Want een geslaagd congres is een vak apart.

Het geheim van een geslaagd congres
Elke ervaren congresbezoeker kan het u vertellen: sommige congressen zijn een kwelling, andere zijn een belevenis op zich. Over het laatste type zullen de mensen nog lang na praten .Een congres organiseren is een unieke kans om uw bedrijf in het zonnetje te zetten. Maar daar komt wel heel wat bij kijken! Van deadlines tot het boeken van de juiste locatie en sprekers, en natuurlijk eindeloos regelen. Wilt u een geslaagd congres organiseren, dan zijn timing en planning de sleutelwoorden.
Bij Eventbureau.nl hebben we ruim tien jaar ervaring in het organiseren van congressen. Bovendien kennen onze medewerkers het bedrijfsleven van binnenuit. Ons congresbureau opereert vanuit Almere in heel Nederland, en zelfs daarbuiten. Ook in Nijmegen zijn wij u graag van dienst. Of het nu gaat om entertainment, sprekers, catering of incentives: Eventbureau.nl biedt begeleiding op maat.

Een congres als bouwsteen naar succes
Met een goed congres valt er veel te winnen. Niet zelden worden er tijdens een congres belangrijke relaties gelegd, wordt er vakkennis gedeeld of krijgt de bedrijfsvisie nog eens extra gestalte. Een congres organiseren is daarom een goede en strategische zet. Bij Eventbureau.nl geloven we niet in ‘One Size Fits All’. Ieder bedrijf is uniek en vraagt om een unieke aanpak. Bovendien brengt het huidige internettijdperk met zich mee dat beleving en inspiratie belangrijker dan ooit zijn. Met een saaie powerpoint presentatie boordevol tekst bent u er dus niet. Als u uw publiek niet weet te boeien, zult u al snel hun interesse verliezen. Inspirerende sprekers zorgen dat uw verhaal gegarandeerd overkomt. Bij Eventbureau.nl spotten we speciaal voor u de meest sprankelende persoonlijkheden. Daarom zijn onze congressen een belevenis op zich, waar de gasten meestal nog lang over napraten!

Een congresbureau: een zorg minder
Een congres organiseren begint met een helder doel. U bepaalt wat u met het congres wilt bereiken, en wij helpen u om dat doel te verwezenlijken. Concreet betekent dit dat alles op elkaar afgestemd moet zijn. Van de entourage tot de catering, en van de sprekers tot het entertainment en beeld, licht en geluid. Wij laten niet graag iets aan het toeval over.
Het inschakelen van een professioneel congresbureau bespaart u tijd en zorgen. daar komt nog eens bij dat u uw voordeel kunt doen met ons omvangrijke netwerk. Via onze partner Quality Bookings boeken wij snel en effectief de beste sprekers en artiesten. En onze mogelijkheden? Die zullen u beslist verrassen. Van een vakcongres tot een spetterend bedrijfsfeestje met DJ, of een avontuurlijke incentive. U hoeft het maar te bedenken en wij brengen het tot stand.

Bent u benieuwd naar de diensten van ons congresbureau? Aarzel niet en neemcontact met ons op!

Terug naar kennisbank