Congres organiseren Leiden
6 november 2012

Congres organiseren Leiden

Zodra u is aangeboden om een congres te organiseren, heeft u de handen in het haar. U weet niet waar u moet beginnen met organiseren. Daarbij wilt u dat het congres een daverend succes wordt met goede punten en professionele sprekers, want er zal altijd worden nagepraat over een congres. Dit napraten kan met positieve reacties maar ook zeker met negatieve reacties. Er ligt dus een zware druk op u en het liefst zou u willen dat u zichzelf niet had aangeboden om het congres te organiseren. Maar er is nu geen weg meer terug. U denkt erover om een congresbureau in te schakelen om u te helpen bij de organisatie, maar u wilt niet dat alles voor u geregeld wordt omdat u dan bang bent dat u dan geen zeggenschap meer heeft over de organisatie. Kiest u voor Eventbureau, hét congresbureau van Leiden, dan helpen wij u graag met uw organisatie en nemen wij alleen het werk uit handen dat u wenst. Wij bieden u graag de ondersteuning zoals u dat graag wilt. Wij bieden u professionele sprekers aan voor uw congres en gaan op zoek naar de meest geschikte plaatsen waar u het congres kunt houden.

Ons werkgebied
Het hoofdkantoor van Eventbureau is gelegen in Almere. Dit betekent niet dat wij onze werkzaamheden alleen in Almere uitvoeren. Wij bieden onze diensten aan in verschillende plaatsen in Nederland. Zo zijn wij ook werkzaam in de prachtige studentenstad Leiden. Wij hebben onze eigen locatiespotter in dienst die ervoor kan zorgen dat de beste plekken van Leiden kunnen worden uitgezocht om een congres te organiseren. Wij doen hierdoor niet onder voor een lokaal congresbureau, en hanteren een gelijke werkwijze als hen.

Goede ondersteuning
Of het nou gaat om het bieden van sprekers, ondersteuning voor, tijdens of na het congres of hulp bij de organisatie van het congres, bij ons krijgt u altijd de juiste ondersteuning. Wij bieden hulp op de manier dat u dat het liefste heeft. Wij nemen geen werk uit handen, alleen als u dat verwacht. Wij zien het namelijk als onze taak om u te ondersteunen bij uw organisatie. Zo blijft het congres geheel door u georganiseerd waar u een beetje hulp bij heeft gekregen. Wij begrijpen dat complexe zaken zoals het aanvragen van vergunningen of het regelen van de beveiliging of sprekers niet tot uw dagelijkse bezigheden behoort. Deze tijdrovende en moeilijke taken nemen wij als congresbureau dan ook graag van u over.

Artiesten voor op het congres
Een leuke artiest boeken kan bijdragen aan het succes van uw congres. Wij hebben een zeer goede samenwerking met Quality Bookings, hét online boekingsbureau van Nederland op het gebied van artiesten. Bij een congres organiseren is het belangrijk dat u rekening houdt met een goede afwisseling tussen het zakelijke gedeelte en entertainment. U kunt op onze hulp rekenen als congresbureau. Wij boeken de juiste sprekers voor uw congres en zorgen daarbij ook voor de juiste artiesten voor op uw congres.


Terug naar kennisbank