Congres organiseren Leeuwarden
5 november 2012

Congres organiseren Leeuwarden

Een event dat een echt topevenement in Leeuwarden wordt, hoe krijgt u dat georganiseerd? Bij een congres organiseren komt er vast wel veel kijken, en dat allemaal alleen regelen is een behoorlijke boterham. Eventbureau is het congresbureau dat nationaal de puntjes op de i zet voor het organiseren van congressen. Wij gaan van A tot Z mee met uw wensen om een congres te organiseren waar nog lang over nagepraat wordt. Daarbij staat de balans tussen informatie en inspiratie centraal. Een congres organiseren waarbij enkel informatie en visitekaartjes uitgewisseld worden is niet aan ons besteed. Wij kiezen radicaal voor een vernieuwende en dynamische aanpak, die ervoor zorgt dat de naam van uw bedrijf nog wekenlang blijft nazinderen.

Waarom kiezen voor eventbureau.nl?
Net als u zijn wij experten in ons vakgebied. Onze discipline is het organiseren van congressen waar u als organisator en al uw bezoekers tevreden mee zijn. Door onze ervaring te spreiden over het hele land kunnen we trends vergelijken en de beste sprekers en entertainers aantrekken ook van buiten Leeuwarden. Onze nationale en internationale connecties verzorgen de beste praktijken van catering tot cool-down avondconcert. Zo bent u zeker dat u op alle vlakken de juiste fit vindt voor uw bedrijf en uw specifieke noden op het vlak van congres organiseren.

Welke sprekers staan centraal?
Een congresbureau dat u mee helpt kiezen welke sprekers u kunt uitnodigen? Ja hoor, dat hoort allemaal bij het totaalpakket. Een goede spreker kiezen is meer dan enkel een C.V. doornemen. Goede sprekers kunnen niet enkel informeren maar ook inspireren en zorgen voor een ontspannen sfeer. Humor is daarbij uiteraard mooi meegenomen, maar ook het publiek overtuigen en de interactie met de luisteraars aangaan zijn talenten die onontbeerlijk zijn. Sprekers vinden met de juist combinatie tussen expertise en entertainment is niet evident, maar wij hebben als congresbureau al jaren ervaring met welke sprekers het in welke setting goed doen. Een goed congres organiseren staat en valt namelijk met wat de bezoekers achteraf mee naar huis nemen aan ervaring en kennis.

Location
U heeft Leeuwarden niet per toeval gekozen als locatie voor uw congres. Daar was ongetwijfeld een goede reden voor. Op zoek gaan naar een geschikte zaal of ruimte om een congres te organiseren in Leeuwarden kan tijdrovend en frustrerend zijn. Wij hebben echter al een lijst klaarliggen met geschikte locaties voor allerlei evenementen. Als congresbureau kunnen we kiezen uit de mooiste plekken in Leeuwarden. Zo wilt u, bijvoorbeeld, misschien liever een hotel met bijhorende tuin waar gasten even de benen kunnen strekken wanneer het zomer is. Of u laat ons congresbureau zoeken naar een locatie met verschillende ruimten die een sfeer van intimiteit kunnen creëren om netwerken te bevorderen. Voor de aankleding, zowel buiten als binnen, kunt u opnieuw vertrouwen op ons professioneel oog. Met kleine details maken we van uw congres een uniek sfeerbeeld.

Bent u benieuwd naar hoe uw congres eruit zou kunnen zien? Neem dan vrijblijvend contact op en we bespreken samen met u elke stap in detail.

Terug naar kennisbank