Congres organiseren Groningen
5 november 2012

Congres organiseren Groningen

Een congres organiseren kan nogal overweldigend zijn. Dat is natuurlijk niet zo gek omdat een congres organiseren niet behoort tot uw dagelijkse werkzaamheden, dat is meer het werk van een congresbureau. Nu bent u er wel voor gevraagd om een congres te organiseren. Dat is het moment waar u met de handen in het haar zit. U weet niet waar u moet beginnen met de organisatie, en daarbij weet u ook niet waar u de hulp kunt krijgen waar u naar zoekt. U weet dat een congresbureau u kunt helpen, maar er zijn meerdere bureaus beschikbaar waaruit u niet weet te kiezen. Eventbureau, hét congresbureau van Groningen, kan u hierin een helpende hand bieden. Als congresbureau staan wij u namelijk bij tijdens het organiseren van een congres, maar ook tijdens en na het congres kunt u rekenen op onze hulp. De hulp die wij bieden is geheel op maat. U kunt altijd op ons rekenen, of het nou gaat om het vinden van professionele sprekers of het stap voor stap regelen van de organisatie. Wij maken duidelijke afspraken met u zodat u weet waar u aan toe bent.

Ons brede werkgebied
Wij hebben ons hoofdgebouw in Almere maar bieden onze diensten aan in meerdere Nederlandse plaatsen. Zo zijn wij u ook graag van dienst in Groningen. In Groningen kunnen wij u helpen met het vinden van geschikte sprekers en het vinden van een geschikte locatie om een congres te organiseren. Dit laatste doen wij met de hulp van onze locatiespotter die er keer op keer in slaagt om een geschikte locatie te vinden om een congres te organiseren. Groningen kent een tal van plaatsen die daar geschikt voor zijn dus dit zal zeker geen enkel probleem zijn.

Onze manier van werken
Eventbureau staat er als congresbureau om bekend dat klanten op een persoonlijke manier worden benaderd. Dit wil zeggen dat u de touwtjes in handen heeft als het gaan om de organisatie. Wij zorgen er enkel voor dat wij u de hulp bieden die u nodig heeft, of het nou gaat om het vinden van professionele sprekers, locaties, het onderhandelen over vergunningen of het regelen van de beveiliging. U kunt altijd op ons bouwen en het organiseren van een congres was nooit zo makkelijk geweest.

Sprekers en artiesten
Een goede balans tussen zaken en ontspanning zorgt voor een geslaagd congres. Bij het zakelijke gedeelte is het belangrijk dat professionele sprekers de belangrijke punten duidelijk maken aan het publiek. Om het congres op een leuke manier af te sluiten, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een leuke artiest uit te nodigen. Wij hebben een zeer goede samenwerking met Quality Bookings, hét online boekingsbureau op het gebied van Nederlandse artiesten. met een artiest zorgt u voor de juiste entertainment en wordt het congres zeker origineel.

Als u wilt weten of wij u van dienst kunnen zijn, dan kunt u verder kijken op onze website of vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Terug naar kennisbank