Congres organiseren Gelderland
6 november 2012

Congres organiseren Gelderland

Er is u gevraagd of u een congres wilt organiseren waarbij de meest geschikte sprekers aanwezig zullen zijn en waarbij u een goede combinatie biedt van entertainment en de zakelijke aspecten. U wilt dit congres zo organiseren zodat het een absoluut succes wordt. Helaas behoort het organiseren van een congres niet tot uw dagelijkse bezigheden. Het is daarom aan te raden om een goed congresbureau in te schakelen dat u kan helpen om uw organisatie tot een succes te maken. Er zal altijd worden nagepraat over een congres, en het is aan u omdat deze reacties positief te laten zijn. Gelukkig kunt u altijd rekenen op Eventbureau, hét congresbureau van Gelderland. Samen met u willen wij ervoor zorgen dat een congres organiseren niet moeilijk hoeft te zijn en dat het congres een absoluut succes zal worden. U kunt altijd op ons rekenen. Wij zijn een congresbureau dat altijd voor u klaar staat, zowel voor, tijdens en na het congres.

Een groot werkgebied
Ons hoofdkantoor ligt gelegen in Almere, maar dat wil niet zeggen dat we enkel daar aan het werk zijn. Wij bieden onze diensten aan op verschillende plaatsen in Nederland waaronder Gelderland. In Gelderland hebben wij een speciale locatiespotter in dienst die ons kan helpen met het zoeken naar een geschikte plek om een congres te organiseren. Het mooie Gelderland kent genoeg plekken die geschikt zijn om een goed congres te kunnen houden dus het vinden van een plek dat hiervoor geschikt is, zal zeker geen probleem zijn.

De goede ondersteuning
U kunt bij Eventbureau altijd rekenen op de juiste ondersteuning. Het kan zijn dat u op zoek bent naar de juiste sprekers voor het congres. Daarnaast kan het ook zijn dat u hulp nodig heeft bij de onderhandelingen voor vergunningen en beveiliging. Wij nemen deze taken graag voor u over. Wij zullen op zoek gaan naar professionele sprekers die op uw congres het woord kunnen doen. Daarnaast nemen wij de complexe taken zoals de onderhandelingen graag van u over zodat u daarvoor niet met de handen in het haar hoeft te zitten. Wij vinden het als congresbureau erg belangrijk dat een congres organiseren niet teveel stress met zich meebrengt. Daarom hebben wij graag een persoonlijke benadering naar u toe en zorgen wij er graag met u samen voor dat de organisatie op een rustige manier verloopt zodat het congres uiteindelijk succesvol zal verlopen.

Passende artiesten en sprekers
Wij doen al jarenlang zaken met hét boekingsbureau op het gebied van Nederlandse artiesten. Quality Bookings helpt ons met het zoeken van de meest uiteenlopende artiesten die u kunt huren om aanwezig te zijn bij het entertainment gedeelte van uw congres. Wij hebben de keuze uit de meest uiteenlopende artiesten en sprekers en bekijken graag met u de mogelijkheden.

Bent u ook benieuwd wat wij als congresbureau voor u kunnen betekenen? Kijk dan snel op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Terug naar kennisbank