Congres organiseren Friesland
5 november 2012

Congres organiseren Friesland

Zodra het neer komt op een congres organiseren, dan weet u dat u veel werk kunt verwachten. De organisatie zal wellicht ook zorgen voor heel wat stress en een enorme druk ligt op uw schouders. U weet bijna niet waar u aan begonnen bent en het liefst wilt u dat de hele gebeurtenis voorbij is. Een congres kan een heel leuk evenement zijn waar mensen na afloop positief kunnen reageren zodra de sprekers hun zegje hebben gedaan. Daarom kunt u er samen met Eventbureau, hét congresbureau van Friesland, ervoor zorgen dat ook uw congres een succes wordt. Als congresbureau willen wij graag van dienst zijn met een congres organiseren. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat u tijdens en na het proces er niet alleen voor komt te staan. Dit doen wij door u ondersteuning te bieden zoals u dat graag wilt, bijvoorbeeld bij het vinden van geschikte sprekers. U kunt altijd rekenen op de hulp van Eventbureau.

Niet alleen in Almere
Ons hoofdkantoor ligt in Almere. Dit wil zeker niet zeggen dat we enkel daar werkzaam zijn. Wij bieden onze diensten namelijk aan in verschillende plaatsen van Nederland zoals in Friesland. Ook voor Friesland hebben wij een locatiespotter in dienst die ervoor zorgt dat de beste plekken worden gevonden om een congres te organiseren. Onze locatiespotter slaagt hier keer op keer in en zodoende doen wij ook niet onder voor een lokaal congresbureau. Waar van Friesland u ook wilt dat wij een congres organiseren, met of zonder professionele sprekers, wij zullen altijd ons uiterste best doen om dit voor elkaar te krijgen.

Ondersteuning op maat
De ondersteuning die van Eventbureau als congresbureau mag verwachten is op maat. Hiermee bedoelen wij dat we er alles aan doen om het congres te organiseren precies zoals u dat voor ogen heeft. Wij kijken samen naar de mogelijkheden en maken duidelijke afspraken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Het kan zijn dat u de hele organisatie aan ons wilt overlaten, maar daarnaast kan het ook zijn dat u enkel ondersteunend wilt worden bij het vinden van geschikte sprekers voor het congres. Wat voor hulp u ook nodig heeft, wij staan voor u klaar. Complexe zaken zoals het zoeken naar de juist beveiliging of het onderhandelen over vergunningen kunt u aan ons overlaten zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Entertainment
Het geheim van een goed congres is niet alleen de professionaliteit van de sprekers of de zakelijke aspecten die aan bod komen maar een goed balans tussen het zakelijke gedeelte en de ontspanning. Door de gasten op een duidelijke manier de belangrijke zaken mee te laten krijgen en daarnaast te laten genieten van entertainment, zorgt u ervoor dat het congres allesbehalve saai is. Als congresbureau doen wij zaken met Quality Bookings, hét online boekingsbureau op het gebied van Nederlandse artiesten. Wij kunnen er dus samen met u voor zorgen dat er leuke artiesten aanwezig kunnen zijn op het congres of voor de nodige entertainment te zorgen.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met het organiseren van een congres? Kijkt u dan op onze website of neemt u contact met ons op.

 

Terug naar kennisbank