Congres organiseren Eindhoven
6 november 2012

Congres organiseren Eindhoven

U bent gevraagd om een congres te organiseren in Eindhoven. Een congres organiseren behoort niet tot uw dagelijkse bezigheden en daarom zit u met de handen in het haar omdat u niet weet waar u moet beginnen. Bij een congres zijn vele mensen aanwezig. Niet alleen al uw collega’s zullen aanwezig zijn bij het congres, maar ook uw baas en deze wilt u niet teleurstellen. U dient rekening te houden met een juiste verdeling tussen het zakelijke gedeelte van het congres en entertainment omdat het laatste wat een congres moet worden is saai. U kunt er voor kiezen om sprekers te laten komen op het door u georganiseerde congres, maar welke sprekers zijn nou goed genoeg? Laat een goed congresbureau u helpen met de organisatie van het congres. Eventbureau, het congresbureau van Eindhoven, helpt u om op een professionele manier een congres te organiseren. Dit doen wij door samen met u te kijken naar de wensen en de mogelijkheden op een rij te zetten. Samen zorgen wij ervoor dat het congres een absoluut succes wordt.

Het werkgebied
Het hoofdkantoor van Eventbureau ligt gelegen in Almere. Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot deze stad, maar spreiden zich uit over vele plaatsen in Nederland. Zo kunnen wij u ook in Eindhoven perfect van dienst zijn. Wij doen niet onder voor een lokaal congresbureau aangezien wij onze locatiespotter inzetten om op zoek te gaan naar de meest geschikte plekken in Eindhoven om een congres te organiseren. Als congresbureau organiseren wij een professioneel congres voor u in Eindhoven en met uw hulp zorgen wij ervoor dat het congres niks van uw persoonlijke Touch verliest

De juiste ondersteuning
Als congresbureau biedt Eventbureau de juiste ondersteuning tijdens het organiseren van het congres, maar ook tijdens en na het congres. Wij bieden u de juiste sprekers voor tijdens het congres. Daarnaast bieden wij u ook een helpende hand bij meer complexe en tijdrovende zaken zoals het onderhandelen over vergunningen en het regelen van de beveiliging. Wij weten dat het voor u nogal overweldigend kan zijn om een goed congres te organiseren. Daarom helpen wij u graag hierbij. U wilt natuurlijk het liefst dat de organisatie zo persoonlijk mogelijk verloopt. Daarom zullen wij ook niet al het werk uit handen nemen, maar hulp bieden zoals dat voor u juist is. Wij doen een stap terug wanneer u dat van ons verwacht en zullen naar voren stappen wanneer u daar behoefte aan heeft. Wij bieden hulp op maat en hechten een grote waarde aan een persoonlijke benadering.

Samenwerking met Quality Bookings
Wij hebben een nauwe samenwerking met Quality – Bookings, hét online boekingsbureau van Nederland voor het boeken van artiesten, dj´s en sprekers in Nederland. Als u op zoek bent naar professionele sprekers of een leuke artiest die zorgt voor de benodigde entertainment tijdens het congres, dan kunnen wij u hiermee uitstekend helpen.

Heeft u binnenkort ook een congres te organiseren? Kijk dan op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

 

Terug naar kennisbank