Congres organiseren Drenthe

In de categorie Congres organiseren door Otto de Vries

sluiskiltunnel-1 banner congres op eventbureau 2

Een congres organiseren is een zeer intensieve taak. Het kost enorm veel tijd, veroorzaakt veel stress en vraagt een behoorlijke dosis organisatietalent. Een congres organiseren kent namelijk nogal een aantal valkuilen, die het niveau van het congres of seminar behoorlijk kunnen beïnvloeden. Denkt u alleen maar eens aan de sprekers op het congres. Zijn ze boeiend of langdradig? Moet iedereen even lang spreken? Zijn de sprekers lang van stof en zitten de luisteraars in iets te comfortabele stoelen? Kunnen ze zich dan nog wel concentreren op wat de spreker te vertellen heeft? Is de locatie sowieso geschikt voor een congres? Heeft u speciale vergunningen nodig? U ziet dat we in een paar zinnen al de nodige punten kunnen aanhalen en vergis u niet, u komt nog veel meer obstakels tegen. Misschien wordt u nu al moe bij het idee van een congres organiseren. Gelukkig kan een congresbureau uitkomst bieden.

Een congres organiseren in Drenthe of op een andere locatie?
Tegenwoordig worden er steeds meer congressen in Nederland gehouden en niet ieder congres is even boeiend of spraakmakend. Een congresbureau kan zorgen dat uw congres een echte beleving wordt, één waar nog lang over gesproken wordt. Het congresbureau eventbureau.nl heeft al vele congressen georganiseerd en ze weten precies hoe ze een congres of event de moeite waard kunnen maken. Het begint al bij het zoeken van de juiste locatie of een al bestaande locatie ‘congreswaardig’ maken. Het congresbureau is gevestigd in Almere, maar heeft dankzij hun locatiespotters een goed zicht op de vele mogelijkheden die er zijn in het hele land. Het maakt dus voor het congresbureau niet uit of u het congres wilt organiseren in Drenthe of liever in Amsterdam. Samen met u kunnen ze een congres planning maken, voor één of voor meerdere dagen. Natuurlijk is het belangrijk om hier de juiste mix te vinden van informatie en ontspanning, zodat het congres van begin tot het eind boeiend blijft. Gelukkig heeft het congresbureau een ruime ervaring op dit gebied en kunnen zij niet alleen de praktische zaken regelen, zoals vergunningen of een beveiligingsplan, maar ook op andere gebieden hebben ze verschillende ingangen.

De beste sprekers spreken
Het congresbureau eventbureau.nl heeft een nauwe samenwerking met een groot boekingskantoor. Quality Bookings kan u niet alleen de beste sprekers leveren, maar ze hebben ook een ruim aanbod op het gebied van entertainment. Hierbij kunt u denken aan  bekende dj’s, zangers of andere artiesten. Met het samenstellen van een ontspanningsplan zit het dus wel goed. Ook wat betreft het strelen van de smaakpapillen tijdens het congres kan het congresbureau hierin voorzien. Catering, culinaire hoogstandjes of een volledig geoutilleerde bar, het kan allemaal. Het voordeel van een congresbureau inschakelen, is dat u alles communiceert met één aanspreekpunt. Dat maakt alles een stuk overzichtelijker. Het congresbureau houdt voor u alle andere kanalen goed in de gaten. Maar misschien wilt u wel voor een deel van het congres organiseren zelf de touwtjes in handen houden, of bent u slechts op zoek naar wat sprekers of een goed advies.

Voor welke samenwerking u ook voor kiest, eventbureau.nl zal altijd hetzelfde doel nastreven als u, namelijk een succesvol congres. Meer weten? Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan vrijblijvend voor u klaar.

Geschreven door Otto de Vries
Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.