Congres organiseren Dordrecht
6 november 2012

Congres organiseren Dordrecht

Heeft u de taak gekregen om een congres te organiseren? Zit u met de handen in het haar over waar precies te beginnen? Een congres organiseren is een behoorlijke taak waar u vele uren mee bezig bent. Als congresbureau is het onze job om uw taak te verlichten. Wij hebben alle tools in handen, van het zoeken naar een locatie tot de schoonmaak achteraf, om van uw congres een voorbeeld voor de toekomst te maken. Niet alleen komt uw bedrijf professioneel en origineel in beeld, u hoeft zelf ook geen kostbare tijd te spenderen aan taken die u makkelijk kunt delegeren. Daarnaast ziet u dankzij eventbureau.nl geen belangrijke zaken over het hoofd. Om een congres te organiseren volgen wij nauwgezette procedures die ervoor zorgen dat u als klant en wij als service er de best mogelijke reputatie aan overhouden.

Oog voor detail
Er is niets zo vervelend als een perfect georganiseerd congres waarop plots geen glazen aanwezig blijken te zijn. Of een geluidsinstallatie die het ’s avonds laat afweten wanneer de gasten toe zijn aan een avond entertainment. Als congresbureau weten we beter dan elk ander dat de details het verschil maken. Een mooie aankleding, goede catering, een kleine attentie voor de gasten, het zijn allemaal kleine zaken die bezoekers van een congres extra in de watten leggen. En laat dat het nu net zijn waar een congres organiseren tijdrovend wordt. De juiste details kiezen hoeft voor u slechts een kwestie van minuten te zijn, als u met ons rond de tafel zit. Dankzij onze ervaringen door heel Nederland, hebben wij kunnen zien welke details ertoe doen en waaraan gasten juist weinig aandacht schenken.

Sprekers aan het woord laten
Kiezen voor sprekers op een congres lijkt makkelijker dan het is. Waarschijnlijk zijn er in uw vakgebied een aantal grote namen die op een affiche niet mis zouden staan. Maar bepalen of dit ook de juiste sprekers voor uw congres zouden zijn is nog een ander paar mouwen. Als congresbureau weten we als geen ander wat de nieuwste trends zijn op het vlak van voordrachten. We ondersteunen ze met de juiste technologie en zelfs social media zodat de sprekers hun boodschap op de meest effectieve manier kunnen overbrengen. Het is ook altijd goed om verschillende types sprekers af te wisselen omdat dit de concentratie van de luisteraars bevordert. Welke sprekers u wanneer inplant is dus een belangrijke kwestie en vraagt om een zorgvuldige aanpak.

Congresbureau in Dordrecht en daarbuiten
Eventbureau.nl kent in Dordrecht de beste locaties, catering diensten en lokale artiesten. Als congresbureau vinden we deze plaatselijke top-bedrijven onmisbaar om een congres te organiseren. Heerlijke hapjes met lokale producten of een locatie die de charme van Dordrecht tot zijn recht laat komen kunnen van een congres een uniek evenement maken. Wij houden bij de organisatie rekening met het specifieke concept van uw congres om een levendig, inspirerend en vernieuwend event te organiseren van waar iedereen vol energie terugkeert.

Benieuwd naar meer? Wij maken graag tijd voor u vrij, geheel vrijblijvend.

Terug naar kennisbank