Congres organiseren Den Haag
6 november 2012

Congres organiseren Den Haag

Bureau voor congres organiseren Den Haag
Een congres organiseert u niet in uw eentje. Er komt namelijk veel kijken bij de voorbereiding ervan, en ook voor de dag of avond zelf is een goed team van groot belang. Tijdens een congres zijn het doorgaans de sprekers die het programma bepalen. Er moet echter wel voor worden gewaakt, dat het seminar meer inhoudt dan het aanhoren van een aantal toespraken en speeches. Wilt u het congres aantrekkelijker maken voor de aanwezigen? Een congresbureau helpt u verder.

Congres organiseren met Eventbureau
In Nederland zijn talloze bureaus actief die congressen, conferenties, business meetings, seminars en soortgelijke bijeenkomsten voor en met u kunnen opzetten. Daardoor is het voor veel mensen moeilijk om een geschikte organiserende partij te vinden. Bij menig congresbureau ontbreekt het nu eenmaal aan voldoende ervaring en de juiste contacten. Het resultaat is dat de locatie waar het congres plaatsvindt ontoereikend is, het programma tegenvalt, de catering slecht is geregeld of dat de organisatie ronduit amateuristisch is. Dit staat niet alleen onprofessioneel ten opzichte van uw doelgroep, maar ook naar de sprekers en andere deelnemers toe. Met een geroutineerde partner als Eventbureau is het altijd mogelijk om een geslaagd congres te organiseren in Den Haag. Ons congresbureau behoort tot de grotere spelers op de Nederlandse markt en heeft vele jaren ervaring.

Meer dan tien jaar wereldwijd actief
De knowhow waarvan u gebruikmaakt bij Eventbureau is opgebouwd over een periode van meer dan tien jaar. Wij hebben zelfs medewerkers in onze organisatie die bijna twee keer zo lang werkzaam zijn binnen de evenementenbranche. Ons kantoor staat in Almere, maar de activiteiten beperken zich niet tot Midden-Nederland. Eventbureau kan namelijk overal in het land een congres organiseren met sprekers, entertainment en wat u verder nodig heeft. Daarbij kijken wij ook graag over de grens. Ondernemingen en bedrijven uit allerlei landen hebben ons in de afgelopen jaren ingehuurd om een bijeenkomst op te zetten. Als allround congresbureau richten wij ons op het volledige traject: van het vinden van een passende ruimte en regelen van de catering tot het aanschrijven van de sprekers en het versturen van de uitnodigingen.

Congres organiseren met concept op maat
Zeker bij het organiseren van een congres in Den Haag is het over het algemeen geen probleem om een goede locatie af te huren. In de stad zijn daar volop mogelijkheden voor. Dit heeft als voordeel dat de keuze van de zaal kan worden afgestemd op het programma of de aard van het seminar. Ook bij de samenstelling en indeling daarvan biedt Eventbureau u de helpende hand. Samen met u bepalen we hoeveel tijd de diverse sprekers krijgen, of er tussendoor entertainment nodig is en wat een mooi moment is voor een langere onderbreking. Wilt u een hele dag uittrekken voor het seminar, dan zijn bijvoorbeeld ook koffiepauzes en een lunch nodig. Ons congresbureau zorgt voor passend maatwerk, zodat wij altijd een exclusieve bijeenkomst organiseren.

Mail of bel met Eventbureau om een op uw wensen toegespitst congres te organiseren in Den Haag.

Terug naar kennisbank