Congres organiseren Assen
6 november 2012

Congres organiseren Assen

Het is een enorme eer om een congres te organiseren. U heeft hiermee een enorme verantwoordelijkheid en daarbij kunt u uw collega´s en baas laten zien wat u kunt op het gebied van organiseren. Het is enkel de vraag hoe u dit het best aan kunt pakken. U wilt natuurlijk dat alles vlekkeloos verloopt en dat er positief wordt teruggekeken op een geslaagd evenement. Daarnaast wenst u dat er geschikte sprekers aanwezig zijn op het congres die de zakelijke aspecten duidelijk maken bij het publiek en tot slot wilt u er ook voor zorgen dat het congres allesbehalve saai is door te zorgen voor goed entertainment en ontspanning. Maar hoe pakt u dit het beste aan? U kunt een congresbureau inschakelen om u te helpen bij de organisatie maar de keuze uit de verschillende bureaus is zo groot dat u ook daar even vastloopt. Eventbureau, hét congresbureau van Assen, biedt u een mogelijke oplossing door u gebruik te laten maken van de diensten die jarenlang door ons worden aangeboden. U kunt altijd op ons bouwen zodat u er nooit alleen voor staat tijdens het congres organiseren. Als congresbureau hebben wij jarenlang ervaring op dit gebied en staan wij ook graag u bij wanneer u ons nodig heeft. Het maakt hierin niet uit of het gaat om het congres organiseren van begin tot eind of het vinden van een professionele spreker.

Een ruim werkgebied
Ook al ligt ons hoofdgebouw in Almere, onze diensten worden door heel Nederland aangeboden. Zo zijn wij u ook graag van dienst in de gezellige stad Assen. Wij doen niet onder voor een lokaal congresbureau. Dit komt vooral omdat wij onze eigen locatiespotter in dienst hebben die ons kan helpen bij het vinden van een geschikte locatie om een congres te organiseren. Ook in Assen kunnen wij u voorzien van de beste professionele sprekers voor uw congres.

De ondersteuning die u nodig heeft
Als congresbureau begrijpen wij zeker dat het voor u een moeilijke opgave kan zijn om een goed congres te organiseren. Daarom willen wij u graag voorzien van de ondersteuning die u nodig heeft en wanneer u dit nodig heeft. Onze ondersteuning richt zich vooral op de persoonlijke manier waarop wij met u zaken willen doen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de organisatie van het congres precies zo verloopt zoals u dat wenst en daarom gebruiken wij al onze middelen om dit voor elkaar te krijgen. Complexere en tijdrovende zaken zoals het regelen van de vergunningen of het verzorgen van de juiste sprekers en beveiliging regelen wij graag voor u zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Een leuke artiest als entertainment
Voor een congres is het belangrijk dat er een goede balans bestaat tussen het zakelijke gedeelte en ontspanning. Dit omdat een congres vooral niet saai moet zijn. Wij doen zaken met Quality Bookings, hét online boekingskantoor op het gebied van de meest uiteenlopende artiesten in Nederland. Het boeken van een artiest of professionele sprekers kan bijdragen aan het succes van uw congres.

Heeft u ook hulp nodig met het organiseren van een congres inclusief professionele sprekers? Kijk dan snel verder op onze website of wij iets voor u kunnen betekenen.

 

Terug naar kennisbank