2 augustus 2012

Conference organiseren

Gaat u binnenkort een conference organiseren voor uw personeel of relaties? Dan zult u al snel merken dat u tegen een flink aantal organisatorische zaken en creatieve uitdagingen aan zult lopen. Om nog maar niet te spreken van alle extra werkdruk die u zich op de hals heeft gehaald. Eventbureau.nl is graag uw partner bij het organiseren van uw conference. Met onze ruime ervaring, in combinatie met de passie voor het vak, zorgen wij ervoor dat uw conference een groot succes wordt.

Een op maat gemaakte conference organiseren

Bij het organiseren van uw conference houden wij nauwlettend uw wensen in ons achterhoofd. Naast het feit dat de conference inspirerend en motiverend dient te zijn, weten wij ook hoe we uw toeschouwers het beste uw boodschap kunnen laten absorberen. Het enige wat we van u nodig hebben zijn uw wensen, uw doelgroep, de grootte van deze groep en het budget dat u te besteden heeft. Het ervaren team van Eventbureau.nl regelt vervolgens de rest.

De juiste sprekers

Tijdens de conference wilt u natuurlijk niet alleen zelf aan het woord zijn. Bij het organiseren van de conference is het daarom belangrijk om ook de juiste sprekers of dagvoorzitters te selecteren. Ons land telt honderden professionele sprekers, maar welke is nu geschikt voor uw bedrijf? Eventbureau.nl kent alle sprekers. Binnen mum van tijd vindt het ervaren team achter Eventbureau.nl dan ook de perfecte spreker of dagvoorzitter voor uw conference. Ook wanneer uw interne spreker wel wat ondersteuning kan gebruiken, kunnen wij hierbij helpen. Wij adviseren en trainen uw personeel graag, zodat zij tijdens de conference met volle overtuiging zullen speechen.

Ook over de landsgrenzen

Bij het organiseren van uw conference laten wij ons niet beperken door landsgrenzen. Eventbureau.nl opereert namelijk ook in het buitenland. Wanneer uw bedrijf internationaal georiënteerd is, bent u bij Eventbureau.nl dus aan het juiste adres. Wij hebben een zeer divers internationaal netwerk. Locaties, cateraars, sprekers en andere evenementenbureaus. Wanneer u het organiseren van uw conference aan ons overlaat, scheelt u dat dus enorm veel tijd en uitzoekwerk.

Bent u benieuwd hoe Eventbureau.nl uw conference zou organiseren? Neem gerust contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen wij u alles over de mogelijkheden.

 

Terug naar kennisbank