Verenigde Arabische Emiraten

Populaire plaatsen in Verenigde Arabische Emiraten:

Bent u op zoek naar een verrassende bedrijfsreis, maar ontbreekt het aan goede ideeën? Dan bent u bij Eventbureau.nl aan het juiste adres! Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van op maat gemaakte, unieke belevenissen kunt u er namelijk van op aan dat uw zakenreis zal slagen. Of het nu gaat om het verbinden van mensen, het motiveren van personeel of het bedanken van klantrelaties.

U kunt uw incentive in principe overal organiseren. Ook in Nederland, of misschien net over de grens in Duitsland of België. Een van de belangrijkste ingrediënten van een succesvolle bedrijfsreis is echter ook de locatie. Dat wil zeggen: hoe gekker of hoe exotischer, hoe groter de impact vaak is. Niet voor niets zijn de Verenigde Arabische Emiraten als bestemming de laatste jaren alsmaar populairder geworden bij onze klanten.

Wat te doen tijdens een incentive in de Verenigde Arabische Emiraten?
Dé trekpleisters van de Verenigde Arabische Emiraten zijn natuurlijk hoofdstad Abu Dhabi en metropool Dubai. In beide steden vindt u een interessante mix van oude cultuur, vermengd met moderne, hyper futuristische nieuwbouw en ongekende welvaart en luxe. Een fantastische combinatie voor een bijzonder gevarieerde groepsreis met uw medewerkers, klantrelaties of andere genodigden.

U kent ongetwijfeld de Burj Khalifa in Dubai, met zo’n 830 meter het hoogste gebouw ter wereld. Niet veel verderop, in Abu Dhabi, kunt u een bezoek brengen aan de Sjeik Zayed Moskee. Een bijzonder indrukwekkende ervaring, mede vanwege het feit dat hier het grootste tapijt ter wereld ligt én de grootste kroonluchter ter wereld hangt. En wilt u de stad uit, dan is er ook buiten de grote metropolen van alles te doen en te beleven.

De enorme woestijn leent zich bijvoorbeeld perfect voor teambuilding tijdens uw incentive in de Verenigde Arabische Emiraten. Of wat dacht u van een avontuurlijke jeepsafari, waarbij u met hoge snelheid door de prachtige zandduinen raast? Voor wat meer cultuur, kunt u tijdens uw incentive een bezoek brengen aan het minder bekende Sharjah. In dit plaatsje vindt u meerdere musea over het leven, de cultuur en de geschiedenis van de Verenigde Arabische Emiraten.

Locatiescout voor een unieke bedrijfsreis
U kunt de zakenreis in de Verenigde Arabische Emiraten zo gek en afwisselend maken als u zelf wilt. Daarbij krijgt u hulp van onze locatiescout, die u precies kan vertellen welke plekken goed passen bij uw plannen. Zo bent u verzekerd van een unieke incentive, die volledig is afgesteld op uw wensen. En de zorgen zijn uiteraard ook voor ons: dankzij ons goede internationale netwerk is het boeken van onder meer vliegtickets, hotels en evenementlocaties ter plekke zo geregeld.

Uiteraard zorgen wij ook voor de zakelijke component van uw zakenreis. Dat gebeurt aan de hand van een aantal reisdoelen, die wij vooraf met u bespreken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat die doelen meetbaar worden gemaakt. Op die manier ziet u achteraf wat uw zakenreis in de Verenigde Arabische Emiraten u op zakelijk vlak heeft opgeleverd.

Boek een incentive in de Verenigde Arabische Emiraten
Heeft u interesse in een incentive in de Verenigde Arabische Emiraten, neem dan eens contact op met ons op: info@eventbureau.nl of 036 – 848 11 21.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op