Een incentive organiseert u om uw medewerkers of klantrelaties te belonen of te bedanken. Dat kunt u doen door middel van een uitje in Nederland, maar het kan natuurlijk beter. Neem de mensen die belangrijk zijn voor u en uw bedrijf mee op buitenlands avontuur, naar Turkije. Eventbureau.nl neemt u mee naar de mooiste plekken van dit gevarieerde land, waar oude tradities hand in hand gaan met moderne invloeden.

Met een incentive in Turkije van Eventbureau.nl kunt u alle kanten op. Niet alleen vindt u er prachtige steden, maar ook de zeeën en de bergen bieden unieke mogelijkheden. Of u nu wilt werken aan de teambuilding of juist in wilt zetten op een ontspannen bedrijfsreis: de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien stellen wij uw incentive volledig af op uw wensen en budget. Zo bent u verzekerd van een volledig unieke belevenis.

Een zakenreis in Turkije biedt alles
De grote vraag is nu natuurlijk: waar wilt u heen? Wordt het Istanbul, de enige stad ter wereld die verspreid is over twee continenten? Bezoek daar een oud badhuis, een zogenaamde Hamam, of het Topkapipaleis. Ook langs de oude stadsmuur is altijd wel iets te beleven en ook de wereldberoemde Blauwe Moskee mag niet worden overgeslagen. Of wat te denken van ruïnestad Efeze, waar u spectaculaire opgravingen uit de tijd van de oude Grieken kunt bezichtigen?

Een incentive in Turkije biedt voor ieder wat wils. De rotsformaties van Cappadocië lenen zich uitstekend voor een stevige wandeling in de natuur. Gaat u voor relaxed, dan is een bedrijfsreis in Marmaris misschien iets voor u en uw gasten. Geniet van de zee, de vele terrasjes, de barretjes en het rijke uitgaansleven. Of ga voor Lara, dat vanwege de thematische hotels bekendstaat als het ‘Las Vegas’ van Turkije. Kortom: keuze te over.

Groot internationaal netwerk voor uw incentive in Turkije
Wanneer u uw incentive in Turkije  laat organiseren door Eventbureau.nl, komt u echter ook op plekken waar andere toeristen niet komen. Het land kent namelijk geen geheimen voor onze eigen locatiescout. Die zorgt ervoor dat de groepsreis met uw personeel of relaties net dat kleine beetje extra krijgt. In Istanbul is uiteraard nog veel meer te zien dan de standaard hoogtepunten en onze locatiescout brengt u naar de onontdekte plekken.

Wij kunnen daarnaast beroep doen op een uitstekend internationaal netwerk van onder meer vliegmaatschappijen, hotelketens en horeca. Wij dragen dus zorg voor de creatie van een volledig georganiseerde incentive, afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeën. U hoeft zich alleen nog maar te bekommeren om uw gasten en kunt optimaal genieten van de zakenreis. Ondertussen intensiveert u ook nog eens de arbeidsrelatie.

Meten is weten, ook bij een bedrijfsreis in Turkije
Een zakenreis van Eventbureau.nl staat eveneens in het teken van resultaat: voor wat, hoort wat. U wilt uiteraard weten wat uw incentive in Turkije nou precies oplevert. Om aan die wens tegemoet te komen, stellen wij samen met u een aantal doelstellingen op. Vervolgens zorgen wij ervoor dat die meetbaar worden gemaakt.

Bent u al geïnspireerd, of wilt u eerst nog wat meer weten? Bel dan even: 036 – 848 11 21, of mail naar: info@eventbureau.nl.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op