De bijnaam ‘Sinaasappelstad’ zegt het eigenlijk al genoeg: in Valencia is het goed toeven. Gelegen aan de Middellandse zee, gezegend met een prettig Mediterraan klimaat en een klein, overzichtelijk maar buitengewoon fraai stadscentrum. Het maakt de derde stad van Spanje tot een uitstekende uitvalsbasis voor een unieke en bijzondere incentive met uw werknemers en/of klantrelaties. Een bedrijfsreis in Valencia zal nog lang stof tot napraten geven op de werkvloer.

De organisatie van uw incentive kunt u geheel overlaten aan de professionals van Eventbureau.nl. Niet alleen beschikken wij over meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van zakenreizen, ook hebben wij de beschikking over zogenaamde locatiescouts. Deze kammen iedere stad uit en kennen bijna letterlijk ieder hoekje en ieder straatje. De locatiescout zorgt ervoor dat u en uw gasten op plekken komen in Valencia die voor anderen verborgen blijven.

Kies voor de ultieme bedrijfsreis in Valencia
De kennis van onze locatiescout is absoluut een must in Valencia, want in de stad valt ook buiten de gebaande paden veel te ontdekken. Denk alleen al aan het futuristische Ciudad de las Artes y las Ciencias, een culturele en recreatieve plek met verbazingwekkende architectuur. Omdat de wijk op enige afstand van het stadscentrum ligt, worden deze bezienswaardigheden vaak overgeslagen. Eventbureau.nl kan het u echter van harte aanbevelen tijdens uw bedrijfsreis.

Het échte Valencia, de achteraf-barretjes en –steegjes, ontdekt u pas als u aan de hand van onze gespecialiseerde gidsen dieper de stad induikt. Die brengen u verder dan het Plaza del Ayuntamiento, of de veelvuldig bezongen 13e eeuwse Kathedraal van Valencia. Prachtige bezienswaardigheden die uw aandacht verdienen, maar als gezegd kunt u tijdens een incentive in Valencia nog veel meer doen.

Zo biedt de ligging aan zee tal van mogelijkheden op het gebied van teambuilding. Dat is de ideale manier om tijdens uw bedrijfsreis de onderlinge band tussen uw personeel, dan wel klantrelaties te verstevigen. Op een ongedwongen wijze natuurlijk, want een groepsreis met uw bedrijf maakt u uiteindelijk ook voor het plezier. Het is dan ook een goed idee om na een lange dag cultuur snuiven met uw gasten rustig onderuit te zakken in een tapasbar. Gezellig napraten met een goed glas wijn.

Topnetwerk voor uw incentive in Valencia
Door uw incentive in Valencia te laten organiseren door Eventbureau.nl, verzekert u zich van expertise en kunde. Wij kunnen beroep doen op een imposant internationaal netwerk van onder anderen hoteliers, restaurants, cateringbedrijven en touroperators. Hierdoor kunnen wij aan al uw persoonlijke wensen voldoen, ongeacht uw doelen voor de incentive of uw budget voor de zakenreis.

Uiteraard koppelen wij een zakelijke component aan uw trip naar Spanje. Vooraf bespreken wij met u uw doelstellingen voor de incentive, die wij vervolgens schriftelijk vastleggen. Door deze doelen meetbaar te maken, weet u achteraf of de groepsreis met uw personeel aan de verwachtingen heeft voldaan.

Laat van u horen
Heeft u interesse in een volledige georganiseerde incentive in Valencia, of wilt u eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@eventbureau.nl, of bel met: 036 – 848 11 21.

Bekijk meer bestemmingen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op