Wilt u tijdens de incentive met uw werknemers verzekerd zijn van goed weer? Dan is Sevilla een uitstekende keuze. De stad in het zuiden van Spanje staat te boek als een van de warmste steden van Europa, al wil dat niet zeggen dat het er onaangenaam is. Het zorgt er namelijk ook voor dat u uw incentive in Sevilla ook eenvoudig buiten het seizoen kunt plannen, zonder dat uw zakenreis (letterlijk) in het water valt.

Maar ook los van het weer is Sevilla een geweldige locatie voor een incentive. Niet voor niets wordt de stad door velen aangeduid als de mooiste van Spanje, nog voor Barcelona of Madrid. Het culturele aanbod is enorm, het stikt er van de leuke pleintjes en ook het buitengebied leent zich uitstekend voor het ondernemen van activiteiten. In de nabije omgeving van de stad kunt u bijvoorbeeld perfect werken aan de teambuilding met uw personeel.

Werk aan de teambuilding in Sevilla
Waar u zijn moet in Sevilla, hangt natuurlijk af van uw eigen wensen en ideeën. Het Real Alcázar, het koninklijk paleis, is echter niet te missen. Alhoewel het majestueuze paleis nog altijd deels wordt gebruikt door de koninklijke familie, is een gedeelte ook toegankelijk voor publiek. Een incentive in Sevilla is niet compleet zonder een bezoek. Ook de Catedral de Santa María de la Sede – niet voor niets werelderfgoed – is eveneens een must see.

Eventbureau.nl snapt echter dat u uw zakenreis van een uniek karakter wilt voorzien. Om die reden maken wij gebruik van een locatiescout, die Sevilla en omgeving op zijn duimpje kent. Onze scout zorgt ervoor dat u ook op plekken in en rondom de stad komt die anderen nooit zullen zien. Sevilla beschikt over een groot aantal prachtige stadsparken, waarvan sommige zich uitstekend lenen voor een actieve ochtend of middag. De locatiescout kan het voor u regelen.

Uitgebreid internationaal netwerk voor uw incentive in Sevilla
Een ander groot voordeel van een door ons georganiseerde incentive is dat wij beschikken over een uitstekend internationaal netwerk. Zo onderhoudt Eventbureau.nl al meer dan 15 jaar contacten met onder meer vliegmaatschappijen, restauranteigenaars, lokale gidsen, evenementbureaus en cateraars. Daardoor zijn wij in staat om uw incentive exact naar uw wensen en inzichten vorm te geven. Uiteraard houden wij ook altijd uw budget in het achterhoofd.

Daar komt bij dat wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsreis gekoppeld wordt aan een aantal heldere doelen. Die lopen per bedrijfsuitje namelijk sterk uiteen. Wilt u uw personeel of klantrelaties bedanken voor hun inzet, of juist motiveren om dat ene stapje extra zetten? Of hoopt u de arbeidsrelatie te intensiveren? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke doelstellingen meetbaar worden gemaakt.

Uw zakelijke groepsreis begint hier
Heeft u interesse in een incentive in Sevilla, dan kunt u alvast snel contact met ons opnemen. Dat doet u heel eenvoudig via info@eventbureau.nl, of middels een telefoontje naar 036 – 848 11 21. Wilt u uw bedrijfsreis liever in een andere stad organiseren, kijk dan eens bij ons uitgebreide overzicht.

Bekijk meer bestemmingen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op