Bent u op zoek naar de ultieme plek voor een bedrijfsreis in het zuiden van Europa? Dan is Málaga zeker iets voor u. Gelegen aan de Middellandse zee, gezegend met een heerlijk klimaat en barstensvol culturele en historische bezienswaardigheden. Málaga heeft het allemaal. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele pleintjes, waar u en uw personeel heerlijk kunnen uitpuffen na een dag vol indrukken.

Vooropgesteld dat u daar behoefte aan heeft natuurlijk. Een incentive bij Eventbureau.nl wordt namelijk altijd ingericht volgens uw eigen wensen en ideeën. U kunt kiezen voor een actieve bedrijfsreis, met veel activiteiten op het gebied van teambuilding. Mocht u daar helemaal geen zin in hebben, dan kunt u een paar dagen lang in een relaxed tempo van terras naar terras struinen. Het is úw incentive, dus u bepaalt.

Een bedrijfsreis in Málaga biedt alles
Eventbureau.nl neemt u natuurlijk het lastigste werk uit handen. Wij beschikken over het (internationale) netwerk om uw zakenreis tot een succes te maken. Van het boeken van vliegtickets en hotels, tot het vinden van unieke plekjes voor een gezellige diner of een alternatieve stadswandeling: wij zorgen ervoor dat het wordt geregeld. Het spreekt voor zich dat we daarbij altijd oog houden op uw beschikbare budget.

Ook werken wij met een zogenaamde locatiescout, die uw incentive in Málaga pas echt uniek maakt. Natuurlijk wilt u het Alcazaba zien, het indrukwekkende  11e eeuwse fort dat uitzicht biedt op de stad. Of wat te denken van het Picasso Museum, als u uw personeel of klantrelaties wilt trakteren op een cultureel verantwoord uitje. Maar de locatiescout zorgt er ook voor dat u afwijkt van de gebaande paden, dat u ontdekt wat Málaga écht uniek maakt.

Uit ervaring weten wij bijvoorbeeld dat een teambuilding activiteit op het water fantastische resultaten oplevert. Zonder er bewust mee bezig te zijn, intensiveert een gezamenlijke bezigheid de onderlinge (arbeids)relatie, terwijl uw personeel en/of klantrelaties elkaar beter leren kennen. Omdat Málaga aan zee ligt, is zo’n ongedwongen, spontaan uitje eenvoudig door ons te regelen. Onze locatiescout helpt u hierbij.

Een incentive in Málaga met extra resultaat
U wilt dat uw incentive in Málaga stof tot napraten geeft op de werkvloer, maar u hoopt natuurlijk ook dat het u iets anders oplevert. De investering in een incentive mag zichzelf best terugverdienen. Om er zeker van te zijn dat dit het geval is, stelt Eventbureau.nl in nauwe samenspraak met u een aantal doestellingen op. Wij zorgen er vervolgens voor dat die doelen meetbaar worden gemaakt en koppelen het resultaat terug naar u.

Zo bent u niet alleen verzekerd van een unieke belevenis met uw personeel of klantrelaties, maar ook van een resultaatgerichte incentive. Uiteraard zijn wij ook ter plekke aanwezig om uw incentive tot in de puntjes te verzorgen. Dus laat u verrassen door wat wij in petto hebben en neem contact op via e-mail: info@eventbureau.nl, of bel ons even: 036 – 848 11 21.

Bekijk meer bestemmingen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op