Bent u op zoek naar een incentive die tot in lengte van dagen stof tot napraten geeft op de werkvloer? Stop dan met zoeken en kies voor een bedrijfsreis in Madrid. In de hoofdstad van Spanje vindt u alles om uw personeel te trakteren op een onvergetelijke ervaring: prachtige pleinen, historische gebouwen, de mooiste musea en veel mogelijkheden om af te wijken van de toeristische route. Eventbureau.nl neemt u graag mee.

Madrid kent voor de professionals van Eventbureau.nl geen geheimen, waardoor u meer uit uw incentive haalt. Onze locatiescout kent de stad door en door en brengt u op de mooiste plekken. En dat zijn er nogal wat. Om te beginnen met het Koninklijk Paleis, na Versailles het grootste van Europa. Of het Museo del Prado, dat te boek staat als een van de meest indrukwekkende en beroemdste kunstmusea ter wereld.

Gaat u tijdens uw incentive in Madrid liever op de sportieve toer? Bezoek dan eens een wedstrijd van Real Madrid, ’s werelds meeste succesvolste voetbalclub ooit. De supersterren van ‘los Merengues’ ziet u aan het werk in het immense Santiago Bernabéu Stadion – een ervaring op zich. Als u dan nog puf over heeft, kunt u met uw personeel of klantrelaties een lekker ‘drankje doen’ op het gezellige Plaza Mayor in het centrum van de stad.

Een zakelijke groepsreis op maat gesneden
Het zijn slechts een paar voorbeelden van het enorme en uiteenlopende aanbod dat Madrid te bieden heeft. Wilt u heel iets anders doen, bijvoorbeeld een dag de stad uit om in de heuvels  te werken aan de teambuilding, dan is dat ook zo geregeld. Omdat wij beroep kunnen doen op een uitstekend internationaal netwerk, kunnen wij uw incentive in Madrid precies zo vormgeven als u dat wenst.

Eventbureau.nl beschikt namelijk over meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsreizen. In die tijd hebben wij contacten opgebouwd met onder meer touroperators, restaurants, hotels en lokale gidsen. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om tijdens uw zakenreis direct te schakelen, mocht daar van uw kant behoefte aan zijn. Daarmee bent u altijd verzekerd van een op maat gesneden incentive.

De ultieme incentive in Madrid
Uit ervaring weten wij dat u met uw incentive in Madrid ook nog andere doelen wilt verwezenlijken. Het staat voorop dat uw bedrijfsreis leuk moet zijn, maar daar mag natuurlijk iets tegenover staan. U wilt uw mensen bedanken, motiveren en de arbeidsrelatie intensiveren. U zult merken dat een incentive in Madrid een uitstekende manier is om dat te doen, maar het liefst heeft u dat natuurlijk zwart op wit.

Om die reden stelt Eventbureau.nl op voorhand met u een aantal doelstellingen op. Wij stellen u de vraag: waaraan moet uw incentive uiteindelijk voldoen? Vervolgens zorgen wij ervoor dat die doelen ook daadwerkelijk meetbaar worden gemaakt. Zo bent u altijd verzekerd van een zakelijke groepsreis met een dikke plus.

Boek nu uw zakenreis
Struint u binnenkort met uw personeel of klanten door Madrid? De eerste stap op weg naar een volledig georganiseerde incentive is zo gezet. Mailen kan naar info@eventbureau.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 036 – 848 11 21.

Bekijk meer bestemmingen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op