Ibiza staat synoniem aan zon, zee, strand. Het is dan ook niet voor niets dat het Spaanse eiland al jaren een favoriet is bij vele vakantiegangers. Diezelfde ingrediënten maken Ibiza echter ook een prachtige locatie voor een incentive met uw bedrijf. U vindt hier namelijk alles: natuur, mooie steden en dorpen, en uiteraard ook de nodige cultuur. U kunt uw bedrijfsreis dus zo afwisselend maken als u dat zelf wilt.

Eventbureau.nl helpt u met het organiseren van uw incentive op Ibiza. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en weten wat erbij komt kijken. De organisatie van een zakenreis is namelijk veel meer dan het boeken van vliegtickets en een hotel. Wat dacht u van het samenstellen van een passend, op maat gesneden programma? U wilt het uw personeel of klantrelaties natuurlijk wel helemaal naar de zin maken.

Een bedrijfsreis op Ibiza met vele gezichten
Een incentive op Ibiza biedt daar alle mogelijkheden toe. Het eiland staat misschien bekend als feestoord, maar dat is slechts één van de vele gezichten. Natuurlijk kunt u tot in de late uurtjes doorgaan als u daar zin in heeft, maar Ibiza biedt nog veel meer. De Dalt Vila van Ibiza stad om maar eens iets te noemen. Deze oude stadskern beschikt over gedeeltelijk uitgegraven historische muren, daterend uit de 16e eeuw. De vlakbij gelegen kathedraal Santa Maria d’Eivissa is nog 2 eeuwen ouder.

Daarnaast vindt u op Ibiza de mooiste strandjes en baaitjes, en bent u in een mum van tijd in de bergen. Ideaal wanneer u een actieve teambuilding activiteit in de planning heeft staan. En heeft u het even gehad met de drukte, dan kunt u kiezen voor een oversteek van 7 kilometer richting het nabijgelegen eiland Formentera. Hier kunnen u en uw gasten genieten van de azuurblauwe zee, of op een terrasje aan de waterkant rustig bijkletsen onder het genot van een drankje.

De locatiescout maakt uw incentive op Ibiza uniek
Uw incentive kan precies zo worden samengesteld als u dat wenst. Eventbureau.nl werkt namelijk met een locatiescout, die het eiland van haver tot gort kent. Hij, of zij brengt u niet alleen naar de bekende bezienswaardigheden, maar vindt ook de plekjes die bij u en uw bedrijf passen. Zo bent u zeker van een unieke belevenis en wordt uw incentive een reis om nooit meer te vergeten. Reken maar dat er nog lang over zal worden nagepraat op de werkvloer!

Omdat wij beroep kunnen doen op een groot internationaal netwerk van onder meer hotelketens, touroperators, lokale gidsen, restauranthouders en vliegmaatschappijen, kunnen wij uw zakenreis precies volgens uw wensen vormgeven. Stel, u wilt ter plekke toch iets anders doen, of u besluit tot een spontaan bedrijfsfeestje op het strand, dan zijn wij dankzij ons netwerk in de gelegenheid om snel te schakelen. Alles is zo geregeld.

Altijd een geslaagde zakenreis
En niet te vergeten: wij maken de doelstellingen voor uw incentive op Ibiza meetbaar. Na afloop weet u dus altijd of uw opzet geslaagd is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel dan: 036 – 848 11 21, of stuur een mailtje: info@eventbureau.nl.

Bekijk meer bestemmingen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op