Bij het horen van de naam ‘Barcelona’ gaat de verbeelding met ons aan de loop. Lekker weer, prachtige lanen, heerlijk eten, de zee: de stad heeft alles om uw zakenreis tot een trip te maken om nooit te vergeten. Niet voor niets geldt Barcelona dan ook als een favoriete bestemming voor een incentive. Een zakenreis van Eventbureau.nl is dé manier om uw personeel of klantrelaties te tonen dat u hen waardeert.

Eventbureau.nl helpt u met het organiseren van een incentive op maat. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in het vak en kennen de stad van haver tot gort. Daardoor kunnen wij uw incentive volledig inrichten naar uw budget en beperkingen. Gaat u voor een high end trip, dan zoeken wij passende accommodaties en restaurants voor u uit. Of toch liever een ongedwongen, alles-kan-niks-hoeft-stedentrip? Ook dat regelen wij.

Waarom een bedrijfsreis naar Barcelona?
Het rijke aanbod aan cultuur, horeca, architectuur en natuur maken Barcelona tot een bestemming waar u alles kunt vinden voor uw incentive. De Sagrada Familia mag u niet missen, evenals het Park Güell, gelegen op een heuvel met uitzicht over de stad. Op beide plekken is de wereldberoemde architect Antoni Gaudí nadrukkelijk aanwezig. Zijn signatuur is overigens ook terug te vinden in tal van andere kunstwerken en gebouwen door heel de stad.

Een andere aanrader voor uw bedrijfsreis is een bezoek aan Camp Nou, het stadion van een van ’s werelds meest befaamde voetbalclubs. FC Barcelona spreekt tot de verbeelding, of je nu wel of niet van voetbal houdt. Zet voet in dit immense stadion en je voelt de historie. De Port de Barcelona, de haven, is eveneens een bezoekje waard. Hier kunt u met uw medewerkers of relaties onder het genot van een Sangria de dag doornemen en gezellig bijkletsen.

Naast deze niet te missen bezienswaardigheden, kunt u tijdens uw incentive ook heel eenvoudig (teambuilding) uitstapjes buiten de stad maken. Wat te denken van het Benedictijns monnikenoord Montserrat, dat prachtig verscholen ligt in de bergen. Vanwege het grote aanbod aan cultuur en kunst, én de spirituele betekenis, is Montserrat bijzonder populair bij zowel toeristen als pelgrims. Onze locatiescout kent Barcelona en helpt u kiezen.

Een unieke incentive in Barcelona
Dankzij de locatiescout bent u bovendien altijd verzekerd van een zakenreis op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Daar komt bij dat Eventbureau.nl beroep kan doen op een breed internationaal netwerk van partijen die uw incentive tot een succes maken. Wij onderhouden nauwe banden met vliegmaatschappijen, hoteliers, gidsen, evenementbureaus en ga zo maar door. Eigenlijk alles om uw incentive in Barcelona tot een succes te maken.

Om er zeker van te zijn dat de groepsreis met uw bedrijf bij iedereen in de smaak valt, stellen wij in samenspraak met u een aantal doelen op. Wat wilt u met de incentive bereiken? Vervolgens zorgen wij ervoor dat die doelen meetbaar worden gemaakt.

Hier begint uw bedrijfsreis!
Wilt u meer weten, of bent u al overtuigd dat Barcelona ook voor u en uw personeel of klantrelaties dé plek is? Neem dan even contact op: info@eventbureau.nl of 036 – 848 11 21.

Bekijk meer bestemmingen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op