Populaire plaatsen in Polen:

Uw medewerkers extra motiveren? In een ongedwongen sfeer bijpraten met uw klanten of relaties? Of gewoon, omdat u iets te vieren heeft na een uitstekend jaar op de zaak. Er zijn tal van redenen te bedenken om een incentive met uw bedrijf te organiseren. Daar komt echter heel wat bij kijken. Welke plek wilt u bezoeken en waarom, en hoe komt u daar? En als u eenmaal op de plek van bestemming bent, wat wilt u dan doen?

De incentive experts van Eventbureau.nl helpen u graag met het beantwoorden van deze vragen. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in het vak en hebben in die periode een uitgebreid internationaal netwerk opgebouwd, zowel nationaal als internationaal. Ook in Polen, dat de laatste jaren terrein wint als bestemming voor een onovertroffen bedrijfsreis. Het land heeft alles: natuur, prachtige steden en veel interessante culturele bezienswaardigheden.

Prachtige steden voor een incentive in Polen
Krakau is de populairste stad van Polen en het is snel duidelijk waarom. De Rynek Glowny (Grote Markt) is het stralende middelpunt van de oude stad, waar ook de Kościól Mariacki (Mariakerk) veel bekijks trekt. In de voormalige Joodse wijk Kazimierz kunt u uzelf verdiepen in de (trieste) historie van de stad, die tijdens de Tweede Wereldoorlog het onderwerp was van ongekende gruweldaden. Heftig, maar eigenlijk onmisbaar tijdens uw incentive in Polen.

Gelukkig is er nu het ‘nieuwe’ Polen, dat met een optimistische blik naar de toekomst kijkt en steden en natuurparken herbergt die erom vragen om verder ontdekt te worden. De locatiescout van Eventbureau.nl weet waar u zijn moet en zorgt ervoor dat u op die plekken komt. Zo ziet u meer van het land dan de gemiddelde toerist en bent u verzekerd van een zakenreis op maat. Wij houden bij de organisatie van uw incentive namelijk altijd uw wensen en budget in het achterhoofd.

Ook in Warschau weten wij voor u de plekjes te vinden die uw bedrijfsreis onvergetelijk maken. De hoofdstad van Polen is een plek van contrasten, waar oud en nieuw elkaar hebben gevonden. U vindt er historische monumenten, pal naast moderne architectuur. Ook hier is de Tweede Wereldoorlog nooit ver weg, maar Warschau heeft zich de laatste decennia een veerkrachtige stad getoond en behoort inmiddels tot de meest bruisende hoofdsteden van Europa.

Werk in Polen aan de teambuilding
Een incentive in Polen biedt u tevens de mogelijkheid om volledig van de gebaande paden te gaan. In het zuiden vindt u bijvoorbeeld het Tatra gebergte met het gezellige Zakopane als stralend middelpunt. Vanuit hier kunnen wij voor u perfect op uw wensen afgestemde teambuilding uitjes organiseren, om de onderlinge band van uw personeel en/of klanten verder te versterken. Wij voorspellen: tot in lengte van dagen zal erover nagepraat worden op kantoor.

Meten is weten
Na afloop van de incentive in Polen krijgt u van ons inzicht in de behaalde resultaten. Is het gelukt om uw personeel te verrassen, te motiveren of te verbinden? Omdat wij vooraf met u uw doelstellingen bespreken, kunnen wij deze namelijk meetbaar maken.

Wilt u daar meer over weten, bel dan: 036 – 848 11 21, of mail: info@eventbureau.nl.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op