Populaire plaatsen in Italië:

Wilt u een onvergetelijke zakenreis organiseren om uw personeel of relaties te belonen? Kies dan voor een incentive naar Italië via Eventbureau.nl. Wij zijn een gerenommeerd evenementenbureau in Nederland en beschikken over meer dan 15 jaar ervaring met het samenstellen van unieke incentivereizen die uw zakelijke doelstellingen realiseren.

Die doelstellingen kunnen zeer divers zijn. Zet een incentive naar Italië bijvoorbeeld in om uw medewerkers te bedanken voor hun inspanningen of creëer een hechtere band door middel van uiteenlopende teambuilding activiteiten. Daarnaast kunt u uw zakelijke relaties met een groepsreis belonen voor een langdurige samenwerking en hen nog meer bij uw organisatie betrekken.

Incentive naar Italië: gedenkwaardige bedrijfsreis op maat

Een incentive in Italië heeft alleen het gewenste effect als de reis op maat is samengesteld. Elke organisatie is anders en het is daarom van belang dat een zakenreis uw unieke bedrijfsidentiteit weerspiegelt. Bij Eventbureau.nl ontwikkelen we op basis van uw budget en specifieke wensen een groepsreis die een verlengstuk is van de cultuur binnen uw organisatie.

Dit gaat verder dan het boeken van vliegtickets en een hotel. Het organiseren van een incentivereis is namelijk een vak apart dat onze specialisten tot in de vingertoppen beheersen. Streeft u naar maximale teambuilding of wilt u de relatie met bestaande klanten versterken? Wij stellen uw bedrijfsreis samen aan de hand van uw concrete doelen en maken deze ook meetbaar.

Dat vereist kennis, ervaring en bovenal een groot internationaal netwerk. En laat dat nu net de eigenschappen zijn waar Eventbureau.nl zich mee onderscheidt. Wereldwijd beschikken wij in alle relevante branches over de contacten om uw incentive in Italië snel en efficiënt te organiseren. Van vliegtuigmaatschappijen tot entertainmentbedrijven en van hotels tot cateraars.

Zakenreis naar unieke locaties voor teambuilding en relatieversterking

De aanwezige expertise bij Eventbureau.nl verzekert u van een originele incentivereis die net even anders is. In tegenstelling tot veel andere bureaus, brengen wij u namelijk niet alleen naar de standaard toeristische trekpleisters. Onze ervaren locatiescout kent de meest bijzondere plekjes op aarde en weet deze feilloos te koppelen aan uw merk en communicatiedoelstellingen.

Hierdoor kan het bijvoorbeeld zijn dat u tijdens uw incentive in Italië niet alleen geijkte bezienswaardigheden zoals het Colosseum en de Toren van Pisa bezoekt, maar ook tal van ongerepte pareltjes ontdekt die nog niet bij het grote publiek bekend zijn. U kunt zich voorstellen dat zo’n unieke bedrijfsreis voor alle deelnemers een onvergetelijke ervaring vormt.

En zijn het juist wél de bekende bestemmingen die u graag wilt bezichtigen? Dankzij ons brede internationale netwerk zijn wij in staat om u zelfs op korte termijn naar uw gedroomde locaties te brengen. Bezoek bijvoorbeeld de uitstekend bewaarde Romeinse stad Pompeï of geniet van de kleurrijke huisjes in de vijf schilderachtige dorpjes van de Cinque Terre.

Incentive Italië: verwezenlijk uw doelen met een groepsreis

Een incentive naar Italië is de ideale manier om samen met uw personeel of relaties fantastische herinneringen te creëren. Wilt u meer weten over de incentivereizen van Eventbureau.nl? Neem dan vrijblijvend contact op via 036 – 848 11 21 of stuur een mail naar info@eventbureau.nl. Onze reisexperts voorzien u graag van advies op maat.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op