Populaire plaatsen in Ierland:

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje dat nog lang stof tot napraten zal geven op de werkvloer? En wilt u dat de organisatie van die zakenreis volledig in handen is van een gerenommeerd bureau met meer dan 15 jaar ervaring? Dan bent u bij Eventbureau.nl aan het juiste adres! Wij nemen u alle zorgen uit handen: van het regelen van vervoer, tot aan activiteiten ter plekke. Het enige dat u hoeft te doen, is te genieten van een heerlijke incentive groepsreis met uw personeel of klantrelaties.

Een geslaagde incentive begint bij het vinden van de juiste locatie. Dicht bij huis, iets over de grens of juist aan de andere kant van de wereld. Bij ons kan het allemaal! Een geweldige plek om uw mensen mee naartoe te nemen is Ierland, waar u de keuze heeft tussen steden als Dublin en Cork, of juist de prachtige natuur. Groene heuvels, de woeste kust en schitterende kastelen: een incentive zakenreis in Ierland biedt vele opties.

Groen Ierland, een incentive favoriet
Firm favourite voor een incentive in Ierland is natuurlijk hoofdstad Dublin, met zijn gezellige pubs en mooie kathedralen. Ook Cork is echter populair. De tweede stad van Ierland is prachtige gesitueerd aan het water, wat tal van mogelijkheden biedt voor avontuurlijke uitjes. De stad is daarmee een aanrader als u op zoek bent naar een incentive op het gebied van teambuilding. En ook niet onbelangrijk: ook in Cork vindt u de gezellige pubs waar Ierland patent op heeft.

Kiest u voor een incentive zakenreis in Ierland, dan kunt u ook een bezoek brengen aan Belfast. Dat ligt weliswaar in Noord-Ierland, maar de afstand is niet groot. In deze historisch beladen stad maakt u kennis met het grimmige verleden, maar ook hier kunnen u en uw personeel en/of klanten zich tegoed doen aan een heerlijke pint bier in een van de vele taverns. En met de auto of bus bent u zo in het spectaculaire buitengebied, dat zich ook hier uitstekend leent voor het werken aan teambuilding.

Groepsreis Ierland: een unieke belevenis
Uw incentive in Ierland wordt echter pas écht uniek als  onze locatiescout zich ermee gaat bemoeien. Hij, of zij gaat voor u op onderzoek uit en zorgt ervoor dat u ook op plekken komt die voor andere toeristen verborgen blijven. Aan de hand van uw wensen stellen wij op die manier een volledig unieke belevenis samen, die aansluit bij de doelen voor uw incentive. Uiteraard houden we daarbij ook altijd rekening met uw budget.

Nog een groot voordeel: Eventbureau.nl heeft door de jaren heen een indrukwekkend internationaal netwerk opgebouwd, dat onder meer bestaat uit vliegmaatschappijen, hotelketens, restauranthouders, touroperators en lokale evenementbureaus. Hierdoor zijn wij in staat om uw bedrijfsreis precies zo vorm te geven als u dat wenst, ook als u op het laatste moment iets anders wilt. Ons netwerk stelt ons in staat om snel te schakelen.

Doelgerichte incentive bedrijfsreis in Ierland
En last but not least: de zakelijke component. Uw incentive zakenreis moet bij voorkeur voldoen aan een aantal heldere doelen. U laat het ons van tevoren weten en wij zorgen ervoor dat we die doelen meetbaar maken. Heeft u interesse, laat het ons dan weten via info@eventbureau.nl, of bel: 036 – 848 11 21.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op