Populaire plaatsen in Griekenland:

Het organiseren van een incentive voor uw personeel of zakelijke relatie kunt u natuurlijk zelf doen, maar het is een vak apart. Bij een succesvol georganiseerde bedrijfsreis komt namelijk heel wat kijken. Van het boeken van vliegtickets en het uitzoeken van een verblijfplaats tot activiteiten ter plekke: het is een tijdverslindende bezigheid. Het organiseren van een incentive door professionals is daarom een goed idee.

De experts van Eventbureau.nl beschikken over meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van succesvolle zakenreizen. Een van de favoriete opties is een groepsreis naar Griekenland, dat zich vanwege het prettige klimaat, de overweldigende cultuur en de grote variëteit aan steden en dorpen perfect leent voor een incentive met uw gewaardeerde werknemers of klantrelaties. Een bedrijfsreis naar Griekenland geeft gegarandeerd stof tot napraten.

Waarom een incentive in Griekenland?
Er zijn weinig landen ter wereld met zo’n rijke historie als Griekenland. Hier ontstond de eerste grote beschaving van Europa en zag de democratie als bestuursvorm het levenslicht. Het spreekt voor zich dat deze geschiedenis zijn sporen heeft nagelaten. Of het nu het werelderfgoed van het Akropolis in Athene is, de oude binnenstad van Corfu, de vroegchristelijke en Byzantijnse monumenten van Thessaloniki: Griekenland betovert.

Tussen al dat fantastische culturele geweld organiseert Eventbureau.nl voor u de zakenreis van uw dromen. Met behulp van een locatiescout wordt in overleg met u bepaald hoe uw incentive in Griekenland eruit moet komen te zien. Wilt u bijvoorbeeld toch iets meer de nadruk leggen op teambuilding in de natuur? Dat kan natuurlijk ook. De scout zoekt voor u unieke locaties uit en draagt daarmee zorg voor een bijzondere incentive.

Een incentive in Griekenland op maat
Eventbureau.nl beschikt over een imposant internationaal netwerk van leveranciers, vervoersbedrijven, eventbureaus en hoteleigenaren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u op de plekken komt waar u komen wil en dat u verrast zult worden. Afhankelijk van uw budget en voorkeur ontwerpen wij de ideale incentive, die tot in de puntjes verzorgd zal zijn. En als u op de plaats van bestemming toch net iets anders wenst, is dat dankzij ons uitstekende netwerk zo geregeld.

Bij Eventbureau.nl beseffen we dat u uw incentive in Griekenland organiseert vanuit meerdere gedachten. Natuurlijk streeft u naar een leuke en gezellige bedrijfsreis met medewerkers of relaties, maar u wilt ook weten of het iets opbrengt. Niet per se in geldelijke zin, maar ook op andere gebieden. Als u uw medewerkers wilt bedanken voor hun inzet, of als u uw klanten meer bij uw bedrijf wil betrekken. Onze incentives worden daarom altijd vanuit uw doelstellingen gecreëerd en meetbaar gemaakt.

De eerste stap richting Griekenland
Bent u er klaar voor om middels een ontspannen zakenreis de charme van Griekenland te gaan ontdekken? Neem dan even contact met ons op en bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Bellen kan naar 036 – 848 11 21, maar mailen mag uiteraard ook: info@eventbureau.nl. We hopen snel iets van u te horen!

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op